Ejendomsservice
Ejendomsservice

Få styr på ejendomsservicen i Charlottenlund med Effektiv Ejendomsservice

Hos Effektiv Ejendomsservice står vi klar til at hjælpe Jer med ejendomsservice i Charlottenlund omegn. Med vores tilbud om professionel håndtering af såvel faste som periodiske serviceopgaver i både private ejendomme samt andelsboliger leverer Effektiv Ejendomsservice uden tvivl en løsning, der passer perfekt til Jeres behov.

Med os som samarbejdspartner kan I trygt overlade græsslåning, vinduespudsning, trappefejning og talrige andre serviceopgaver til vores veluddannede personale. Med vores mange færdigheder har vi høj fleksibilitet og tager hånd om både planlagte og pludselige opgaver helt uden bekymring:

  • Praktiske service- og viceværtsopgaver, der relaterer sig til dagligt vedligehold
  • Kommunikative opgaver, fx at facilitere kontakt mellem beboer og håndværker

I kan altså lette en betragtelig del af arbejdsbyrden forbundet med vedligehold af Jeres erhvervs- eller boligejendomme ved at tage fat i os. Vi rykker hurtigt ud i hele Gentofte Kommune, hele Nord- og Midtsjælland og også Storkøbenhavn. Tag fat i os, så får vi en tilfredsstillende aftale i stand.

Vi har en bred kundeportefølje

Vores kundeportefølje spænder bredt som resultatet af 30 års erfaring med ejendomsservice. Af de mange forskellige kundetyper, Effektiv Ejendomsservice har serviceret over årene, kan bl.a. nævnes:

  • Boligforeninger til offentlige institutioner
  • Erhvervsejendomme
  • Hoteller og konferencecentre

Oven i det kommer parkerings- og udenomsarealer, hvilket illustrerer vores tilbud om grundig service, der gælder både inden- og udendørs vedligeholdelse. Ved at vælge Effekt Ejendomsservice som Jeres sparringspartner får I faste medarbejdere tilknyttet Jeres ejendomme, hvilket gør det let for Jer og Jeres evt. beboere at vide, hvem I skal henvende Jer til, når I står med en konkret opgave.

Vi kører altså ikke efter noget rulledørsprincip, hvor nye ansigter dukker op hele tiden og skaber forvirring. I stedet ønsker vi at skabe forvisning om, at I altid kan falde tilbage på den samme person, hvis I står med noget, der skal udføres af faste opgaver, eller hvis håndværkerkontakt skal formidles.

Vil I have uforpligtende tilbud? Kontakt os

Vil I gerne vide mere om vores tilbud for professionel ejendomsservice i Charlottenlund og omegn, kan I kontakte os enten via kontaktformularen på vores hjemmeside, pr. mail eller ved at ringe enten til vores kontor, eller på vores mobiltelefon. Effektiv Ejendomsservice svarer på henvendelser hurtigt.

Mulighederne er altså mange, og vi hos Effektiv Ejendomsservice skal nok sørge for at give Jer et uforpligtende tilbud, der tager hånd om Jeres ejendoms behov for service. Kontakt os allerede i dag og hør mere.