Ejendomsservice Måløv
Ejendomsservice

Få gode tilbud på ejendomsservice i Måløv hos Effektiv Ejendomsservice

Hos Effektiv Ejendomsservice håndterer vi Jeres behov for ejendomsservice i Måløv, så I får grundig, ordentlig og punktlig service af inden- og udendørs arealer, hvad end vi taler trapper, kældre, græsplæner, lege- eller parkeringspladser.

Vores mere end 30 års erfaring, og vores brede skare af medarbejdere med kendskab til alle facetter af viceværts- og ejendomsservice er jeres garanti for, at jobbet bliver gjort til tiden og med den kvalitet, I forventer. Både i dag, næste uge, måned og årti.

Vores tilgang til ejendomsservice er, at I får en af vores medarbejdere til at gå ude ved jeres ejendom fast. Vi kører altså ikke efter noget rotationsprincip, da det at lade samme ansigt møde op hver dag opbygger tillidsrelation til beboere og giver medarbejderen de bedste vilkår for at gøre jobbet bedst muligt.

Hent en in-house vicevært

Opgaverne, vi varetager, spænder over de lavpraktiske som vedligeholdelse til tilsyn af arealer, kontakt til beboere og offentlige myndigheder mv.

Specifikt varetager vi disse og lignende opgaver:

  • Flyttesyn af lejligheder og aflæsning af målere til forsyningsselskaber
  • Beskæring af træer og buske samt lugning af bede og ukrudtsbekæmpelse
  • Mindre asfalt- og anlægsopgaver, vinterservice og bortkørsel af storskrald

Medarbejderen bliver også bindeleddet mellem jer og beboerne i jeres ejendom, bl.a. i form af at svare på beboeres henvendelser og omdele breve og beboerinformation. Når I indgår aftaler om viceværts- og ejendomsservice i Måløv eller omegn med os, får I dermed en vicevært til at løfte talrige opgaver.

Gode referencer fra vores kunder

Effektiv Ejendomsservice har mere end 30 års erfaring med at stille vores kunder fagligt dygtige medarbejdere til rådighed, og vi ønsker at opbygge en tillidsfuld og professionel relation til alle, hvis ejendomme vi servicerer.

Vi bygger på værdier som respekt for hver ejendom og dens beboere, tæt dialog og altid at have kunden i centrum. Det har resulteret i, at vi siden vores opstart i 1987 har haft mange langvarige samarbejder med kunder, og du kan læse referencer fra nogle af dem her på vores hjemmeside.

Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice i og omkring Måløv

Vi sidder klar ved computeren og telefonen til at besvare jeres henvendelser. Ring eller kontakt os skriftligt ved at sende en mail eller bruge den online kontaktformular.

Vi vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud på viceværts- og ejendomsservice i Måløv, som er skræddersyet til Jeres behov.