Ejendomsservice Stenløse
Ejendomsservice

Få hjælp til ejendomsservice i Stenløse hos Effektiv Ejendomsservice

Alle behov for udførelse af ejendomsservice i og omkring Stenløse kan I få ordnet hos Effektiv Ejendomsservice. Siden 1987 har vi matchet vores medarbejdere med kundernes ejendomme, så den enkelte medarbejder træder til og agerer vicevært, når det kommer til beboerkontakt og den daglige vedligeholdelse af ejendommens inden- og udendørsarealer. Ingen ejendom er for stor til, at vi ikke kan lave et tilbud, der passer til jer.

I kan overlade et væld af opgaver til vores medarbejdere, f.eks.:

  • Eftersyn af udendørs arealer og inspicering af legepladser mv.
  • Mindre anlægnings- og asfaltopgaver samt koordinering af håndværkere
  • Græsslåning, kantklipning, løvsugning og beskæring af træer og buske

Og alle opgaverne nævnt her er bare de rent praktiske, der hører med til at holde ejendommen i god stand. Oven i det kommer så kontakten til myndigheder og beboere, som vi også kan håndtere.

Få en fast medarbejder til ejendommen

Et bærende princip ved den måde, vi udfører vores viceværts- og ejendomsservice i Stenløse på, er, at det hver gang bliver den samme medarbejder, der tropper op ude på Jeres ejendom. Logikken er, at for det første får såvel I som beboerne sat navn og ansigt på medarbejderen, så alle ved, hvem der konkret står med serviceopgaverne.

For det andet har medarbejdere lettere ved at optimere deres arbejdsgang og sikre jer den bedst mulige service, hvis de får tiden til at specialisere sig i enkelte ejendomme. Vi ser det som en win-win-situation for jer, os og ejendommens beboere.

Erfaren spiller inden for ejendomsservice

Det er ligegyldigt, hvilken type ejendom I står med, for vi vil gerne hjælpe alle. Effektiv Ejendomsservice har før samarbejdet med såvel erhvervsejendomme som andelsbolig- og ejerforeninger samt hoteller, konferencecentre og butikskæder med deres parkeringspladser og udenomsarealer. Også offentlige institutioners boligforeninger har vi lavet service for.

Når I vælger os som jeres samarbejdspartner til ejendomsservice i Stenløse, får I dermed en erfaren samarbejdspartner med bred erfaring fra flere typer ejendomme.

Få et tilbud på viceværts- og ejendomsservice i Stenløse her

Hvis I ønsker at vide mere omkring, hvad vi kan gøre for Jer, er I velkomne til at sende en mail til os på info@effektiv-ejendomsservice.dk, ringe på tlf.: 46 73 02 67 eller benytte den digitale kontaktformular her på hjemmesiden.

Vi vender hurtigt tilbage til jer, og efter at vide mere om jeres ejendom kan vi give et uforpligtende tilbud på viceværts- og ejendomsservice, der er skræddersyet til jer.