Ejendomsservice
Ejendomsservice

Få noget af det bedste Ejendomsservice i Virum med Effektiv Ejendomsservice

Hvad end Jeres ejendom befinder sig i Nord-, Midtsjælland eller Storkøbenhavn, herunder Virum i Lyngby-Taarbæk Kommune, har vi hos effektiv ejendomsservice en løsning til Jer. Vi har over 30 års erfaring inden for ejendoms- og viceværtsservice. Vores kundeportefølje tæller samarbejder med:

  • Både ejer- og andelsboligforeninger
  • Private foreninger, offentlige foreninger og erhverv

Vi spænder bredt og har efterhånden opbygget en bagage rig på erfaring, at vi kan give Jer en strømlinet proces, hvor vi ud fra Jeres ejendoms særlige vilkår finder den rette løsning. Med styr på aftalen sender vi en af vores dygtige medarbejdere ud til ejendommen, som tager fat på servicen.

Den samme medarbejder forbliver derefter hos Jeres ejendom, hvilket sikrer beboerne, at de møder et fast ansigt konsekvent, hvilket skaber tillid. Udover det åbner det også op for, at vores medarbejder kan specialisere sig i Jeres ejendom og tilrettelægge en optimal arbejdsgang. Det giver strålende service.

Vi opbygger tillidsfulde og professionelle relationer i Virum og omegn

Effektiv Ejendomsservice giver Jer mulighed for at vælge, hvor meget I ønsker, vi er inde over den daglige drift i Jeres ejendom. Uden nogen yderligere omkostninger end til ejendommens almindelige forpligtelse kan vi indtage en proaktiv rolle ved at følge med i ejendommens beslutningsprocesser:

  • Kvartalsmøder samt byggemøder holder vi os obs på
  • Generalforsamlinger i ejer- og andelsboligforeninger følger vi med i
  • Budgetarbejde og tilbudsgivning hører med i vores proces for at sikre solid service

Lige siden opstarten i 1987 har vi haft den tillidsfulde og professionelle relation samt det skarpe og forkromede overblik som centrale interessepunkter. Vores filosofi om at være en aktiv medspiller betyder en bedre service for Jer i sidste ende, da vi kan realisere Jeres ambitioner for ejendommen.

Spørg os, hvis I er i tvivl

Få et uforpligtende tilbud i dag ved at kontakte os hos Effektiv Ejendomsservice. I når os enten ved at benytte den online kontaktformular på vores hjemmeside, ved at maile til os eller ved at give os et ring. I kan i øvrigt gå på opdagelse her på siden og læse om vores forretning:

  • Bliv klogere på Effektiv Ejendomsservices historie, der spænder over tre årtier
  • Læs referencer fra boligforeninger, der har nydt godt af vores services
  • Se mere om mulighederne for ejendomsservice og viceværtsservice specifikt i Virum

Vi håber, I vil række ud efter os, hvis I er i tvivl om noget eller vil høre mere om vores ydelser.