Viceværtservice
Viceværtservice

Find hjælp til viceværtsservice i Hillerød hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Er I trætte af at sidde med regnestykket over, hvordan I skal finde tiden til at møde op ude på Jeres ejendom for at få græsset slået, den sprungne pære på 3. sal skiftet eller trappen rengjort? Ved at tage fat i Effektiv Ejendomsservice får I et godt tilbud på viceværtsservice i Hillerød, der består i, at I får en af vores veluddannede servicefolk ud til Jer, som bliver ejendommens faste vicevært.

Hvad end er er tale om erhvervsejendomme, ejendoms investment, andelsbolig- og ejerforeninger, offentlige institutioners boligforeninger mv., hjælper vi med at håndtere serviceopgaver af relation til den indre og ydre vedligeholdelse professionelt.

Om det er Hoteller, konferencecentre og butikskæder med parkerings- og udenomsarealer – så er vi klar. Lad Effektiv Ejendomsservice hjælpe Jer.

Et fagligt stærkt bindeled

Vores medarbejdere har den faglige kunnen til at løfte de inden- og udendørs serviceopgaver, der dukker op i dagligdagen. Ved siden af det har de også kompetencer inden for beboerkontakt og koordinering af håndværkere, når der skal bygges, renoveres eller repareres. Viceværten kan altså:

  • Foretage hovedrengøring af trapper
  • Beskære træer og buske samt bekæmpe ukrudt
  • Lave mindre anlægs- og asfaltopgaver

De er samtidig bindeleddet mellem Jer og ejendommens beboere i det daglige. I får altså en fast vicevært, når I indgår i et samarbejde om viceværtsservice i Hillerød hos os. Vores erfaring er, at beboerne hurtigt bliver trygge med medarbejderen og går til ham eller hende, når de står med en serviceopgave eller spørgsmål til fx afhentning af storskrald. I kan også bruge medarbejderen til at oplyse igennem, bl.a. ved omdeling af beboerinformation, så I selv kan koncentrere Jer om alt det andet.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Alsidig viceværtsservice i Hillerød og omegn

Viceværten er også nyttig at have gående, når der opstår behov for flyttesyn, hvilket vores dygtige medarbejdere også er i stand til at foretage. Desuden fører de kontrol af varmecentral, aflæser målere og indberetter forbrug til forsyning og udfører effektiv vinterservice på Jeres ejendom.

Sidst kan nævnes, at Effektiv Ejendomsservice afhængigt af Jeres ønsker kan være med inde over bygge- og kvartalsmøder, generalforsamlinger, budgetlægning og tilbudsgivninger. Ønsker I at kunne trække på vores indsigt inden for løsning af servicen på den front, tilbyder vi Jer muligheden for det.

Få løst servicen hos os

Vi sidder klar ved telefonen og computeren til at besvare Jeres henvendelser og formulere et uforpligtende tilbud. Få løst Jeres ejendoms- og viceværtsservice i Hillerød her hos Effektiv Ejendomsservice.