Viceværtservice
Viceværtservice

Undgå driftskomplikationer med kompetent viceværtsservice i Nærum fra Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Samspillet mellem bestyrelse, administration, beboere og håndværkere på en ejendom kan af og til give komplikationer, hvor mangel på kommunikation eller dårlig koordinering giver problemer i hverdagen. Den slags slipper I for, når I får løst Jeres viceværtsserviceopgaver i Nærum hos os fra Effektiv Ejendomsservice. Vi giver Jer en erfaren medarbejder til at være Jeres faste vicevært og sørge for effektiv koordinering af håndværkere ved renoveringer og sikker omdeling af beboerinformation.

Når viceværten ikke varetager kommunikative opgaver, varetager han eller hun de serviceopgaver, der knytter sig til ejendommen. Vi taler her trappevask, græsslåning og kantklipning, pæreskift, inspicering af legepladser, aflæsning og indberetning af målere, flyttesyn samt kontrol af ejendommens varmecentral.

Viceværten kan også være en aktiv sparringspartner

I forhold til løsningen af kommunikative opgaver kan vi hos Effektiv Ejendomsservice som en ekstra service tilbyde Jer at være med inde over generalforsamlinger, bygge- og kvartalsmøder, budgetlægning og tilbudsgivning. Altså en bred vifte af de processer, der er af betydning for de fremadrettede planer for Jeres ejendomme i Nærum.

Tanken bag den service er, at I ved beslutninger kan trække på det vidensgrundlag, viceværten har over de tidsmæssige og praktiske rammer, servicen leveres inden for. Omvendt får viceværten et indblik i, hvordan hans eller hendes serviceopgaver måske kommer til at ændre sig, eller hvordan Jeres prioritering af dem skifter. Viceværten vil så optimere sin arbejdsgang ud fra Jeres evt. ønsker.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Vi servicerer alle typer ejendomme

Vi servicerer alle typer ejendomme, uanset om de er til beboelse eller ej. Effektiv Ejendomsservice har siden opstarten i 1987 serviceret lidt af hvert. Vi har leveret ejendoms- og viceværtsservice til bl.a.:

  • Offentlige institutioners boligforeninger
  • Ejer- og andelsboligforeninger
  • Erhvervsejendomme, hoteller og konferencecentre mv.

Jeres ejendoms størrelse spiller ingen rolle for os. Over tidens løb har vi samarbejdet med såvel store boligselskaber som små boligforeninger. Hvis I har behov for viceværtsservice, så træder vi til.

Få et uforpligtende tilbud på viceværtsservice i Nærum eller omegn

Vi servicerer hele Storkøbenhavn samt Nord- og Midtsjælland. Vores kontorer ligger nær Roskilde Fjord, så vi er aldrig langt væk fra vores kunder.

Kontakt Effektiv Ejendomsservice i dag for tilbud på viceværtsservice i Nærum. I kan kontakte os pr. telefon, mail eller ved at bruge den online kontaktformular på vores hjemmeside.

Så snart vi ved mere om Jeres ejendom, kan vi give Jer et uforpligtende tilbud.