Profil
Profil

Profil Effektiv Ejendomsservice

Historie

Hvem er vi? Hvad kan vi? Og hvad står vi for?

For at kunne besvare disse spørgsmål og give dig et fyldestgørende billede af vores profil, skal vi tilbage til 1987. Det var året, hvor vi valgte at stifte Effektiv Ejendomsservice, der på daværende tidspunkt blev grundlagt ud fra følgende tre værdimæssige grundpiller:

 • Den personlige og effektive fejekost
 • Det forkromede og skarpe overblik
 • Den tillidsfulde og professionelle relation

Tre vigtige komponenter, der dengang tilsammen udgjorde selve drivkraften for den motor, der drev værket. Og vi er stolte over, at det stadig den dag i dag er den selvsamme opskrift, der får hjulene til at køre rundt i virksomheden.

Effektiv Ejendomsservice er godt beliggende nær Roskilde Fjord, så vi nemt og hurtigt kan komme ud til vores kunder, når der er brug for det. Virksomheden har endvidere en moderne maskinpark, der er placeret sammen med administrationen under samme tag, hvilket skaber optimeret drift i en travl hverdag.

Personlig og hjælpende højre hånd - vi elsker at passe ejendomme

Vi elsker at passe ejendomme. Så kort og præcist kan det faktisk formuleres. Og det er denne passion for og dedikation til faget, der får os til at trække i arbejdstøjet med stor fornøjelse – hver dag.

Vores daglige arbejdsgang bygger på kombinationen af grundighed, flid, stor arbejdsglæde samt ansvarlighed og respekt over for alle de personer, vi møder igennem arbejdsdagen. En kombination, der er kendetegnende for vores virksomheds samlede DNA.

Vores ambition er på ingen måde at være den store spiller i branchen, der skal frem i verden for enhver pris. Tværtimod. Vi ønsker forsat at forblive den nære, tætte og personlige samarbejdspartner for de ejendomme, vi servicerer i dag. Og på samme måde tilstræber vi altid at være en loyal samarbejdspartner for nye kunder, der sætter pris på nærhed og tryghed i det daglige arbejde på ejendommen.

Det daglige bindeled mellem beboere, håndværkere og administratorer

I vores optik er der ikke den ejendoms– og viceværtopgave, der er hverken for stor eller lille. Alle vores kompetente medarbejdere går til en hvilken som helst type arbejdsopgave med god energi, stor seriøsitet og med et venligt smil på læben.

Vi servicerer rigtig mange ejer- og andelsboligforeninger samt lejeboliger i samarbejde med administratorer og ejere. I denne forbindelse er vores arbejde centreret omkring et ønske om at kunne gøre den daglige kommunikation imellem beboere, håndværkere og administratorer så nem, problemfri og effektiv som overhovedet muligt.

I en hektisk hverdag, hvor tingene går hurtigt, og hvor udfordringer på ejendommen opstår pludseligt, gælder det om at være fleksibel hele tiden. Det er således et tidskrævende arbejde at skulle holde en ejendom kørende for de pågældende bestyrelser og arbejdsgrupper. Og det er netop her Effektiv Ejendomsservice kommer ind i billedet som Jeres personlige sparringspartner.

Vi hjælper Jer med at løse en hvilken som helst ejendomsrelateret problemstilling – alt lige fra beboerkontakt og håndværkerkoordinering til trappefejning og udskiftning af lyspærer.

Kort sagt: Vi er der for dig – til hver en tid.

Pålidelig og stabil ejendomsservice - tæt på dig

Vi er måske nok en smule konservative og traditionelle, men i vores optik er dette en stor kvalitet.

Vi går ikke på kompromis med vores faglige stolthed og kan garantere vore kunder en ordentlig udførelse af viceværtopgaver og pålidelige ejendomsservice. Jeres ejendom er således i trygge hænder hos os, og vi værner nøje om hver enkelt beboer såvel som ejendom – altid med samme høje engagement og uden forskelsbehandling.

Firmaets høje faglige niveau skyldes ikke mindst vores dygtige, veluddannede og arbejdsomme medarbejdere. Vi servicerer p.t. 50 ejendomme, hvilket betyder, at vi er i stand til at behandle hver enkelt ejendom som et unikt tilfælde. Vi har øje for ejendommenes forskellighed, og sammen med jer finder vi altid en skræddersyet og fornuftig løsning på netop det behov og den udfordring, I står med i forhold til driften af jeres ejendom.

Alle vores medarbejdere er hver især knyttet til deres faste ejendomme. I vil således ikke møde forskellige personer, men derimod det samme, velkendte og imødekommende ansigt, når vi servicerer Jeres ejendom. Det er Jeres garanti for personlig og tilfredsstillende service samt en tæt relation.

Et tillidsfuldt firma - med værdierne i orden

Effektiv Ejendomsservice er bygget op omkring en flad organisationsstruktur.
Det betyder blandt andet, at der hersker stor forståelse og et solidt samarbejde medarbejderne imellem samtidig med, at vi kan dyrke den nære relation til vores kunder.

Vi fører en tæt og seriøs dialog med vores kunder, hvilket sikrer den fornødne tryghed og det forkromede overblik, der skal til for at yde kvalitetsservice for den enkelte.

Alt i alt er vi et tillidsfuldt og traditionsbundet firma, der opererer ud fra følgende værdisæt:

 • Ordentlighed
 • Ydmyghed
 • Tryghed
 • Grundighed
 • Punktlighed
 • Pålidelighed
 • Personlighed
 • Ærlighed
 • Effektivitet
 • Respekt for hver ejendom og beboer
 • Tillid mellem medarbejder og kunde
 • Daglig kommunikation
 • Tæt dialog og nære relationer
 • Kunden i centrum.

Et stærkt værdisæt, der udgør kernen i vores daglige arbejde og vores forretningsmæssige vision.

Kontakt os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe tryghed og stabil drift på jeres ejendom. Du kan altid ringe eller sende os en mail for indhentning af tilbud.