Profil

Effektiv Ejendomsservice startede tilbage i 1987. Dengang  som nu, var fejekosten og overblikket de to vigtigste komponenter i den motor der driver den ansvarlighed og flid, der kendetegner vores dna i virksomheden. Vi ønsker ikke at blive den store spiller i branchen, men vi vil derimod gerne forblive den nære og tætte samarbejdspartner for de ejendomme vi servicere nu samt for de nye kunder som ønsker nærhed og tryghed i det daglige arbejde på ejendommen.

Vi servicere mange ejer- og andelsforeninger samt lejeboliger. Vi er rigtig gode til den daglige kommunikation imellem beboere, håndværkere og administratorer. De fleste bestyrelser og arbejdsgrupper på en ejendom ved hvor hektisk og hurtigt alting går i dag og hvor meget det kræver at holde en ejendom kørende. Det er her Effektiv Ejendomsservice kan være Jeres højre hånd! Vi  hjælper Jer med alt fra beboerkontakt til håndværkerkoordinering.

Vi samler på dygtige og arbejdsomme medarbejdere, som hver især har deres faste ejendomme de servicerer. Alle ejendomme er forskellige og vi finder sammen en fornuftig løsning på behovet for driften af Jeres ejendom. Det vigtigste for os er dog, at de medarbejdere der vil servicere netop Jeres ejendom, har det naturlige engagement og faglighed det kræves for at yde en tilfredsstillende service.

Effektiv Ejendomsservice har en flad organisation. Det betyder en stor forståelse og et solidt samarbejde medarbejderne imellem. Vi fører en tæt og seriøs dialog med vores kunder og det giver tryghed og overblik for den enkelte.
Virksomheden har endvidere en moderne maskinpark, som fungerer optimalt i en travl hverdag.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud