Viceværtservice
Viceværtservice

Den traditionelle vicevært – vi værner om Jeres ejendom

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Viceværtsservice i Nord- og Midtsjælland.

Hos Effektiv Ejendomsservice er vores ydelser og daglige arbejde lige så simpelt og lige til, som vores navn lyder. Vi tilbyder kort fortalt effektiv ejendomsservice på en lang række ejendomme i Storkøbenhavn, Midt -og Nordsjælland – udført på god gammeldags facon med ordentlighed og tillid som nøgleordene.

Vi bestræber os på at være Jeres personlige hjælpende hånd i hverdagen og hjælper med alle ejendoms- og viceværtrelaterede opgaver, så den daglige drift på ejendommen bliver så nem, ubesværet og gnidningsfri som muligt for alle parter – både beboere, bestyrelser, håndværkere, administratorer og ejere.

Her på denne side kan I læse mere om, hvad vores viceværtopgaver indebærer.

En stor og vigtig del af vores ejendomsservice består i viceværtsopgaver. For rigtig mange er ordet ”vicevært” et forældet begreb, der hører sig fortiden til. Men sådan forholder det sig nu langt fra i praksis.

Hos Effektiv Ejendomsservice lever den gamle, traditionelle vicevært i bedste velgående. Viceværten er den personlige og fagligt dygtige og pålidelige ”altmuligmand”, der rummer en lang række kompetencer, og som kan udbedre de fleste ejendomsrelaterede problemer i Jeres hverdag.

 

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Vores viceværter servicerer beboerne og kunderne i ejendommene og får driften til at køre optimalt. Og dette alsidige arbejde indebærer et bredt udvalg af opgaver, der beskæftiger sig med alt lige fra større ejendomsprojekter og løbende håndværkerkontakt, til mindre småopgaver i det daglige.

Viceværten er med andre ord det vigtige bindeled, der formidler kontakten mellem både beboere, bestyrelser, håndværkere og administratorer, så der ikke opstår komplikationer i den daglige drift.