Ejendomsservice
Ejendomsservice

Din personlige ejendomsservice – vi sikrer den daglige drift fungerer hver dag!

Mange års erfaring med ejendomsservice

Hos Effektiv Ejendomsservice er vores ydelser og daglige arbejde lige så simpelt og lige til, som vores navn lyder. Vi tilbyder kort fortalt effektiv ejendomsservice på en lang række ejendomme i Storkøbenhavn, Midt -og Nordsjælland – udført på god gammeldags facon med ordentlighed og tillid som nøgleordene.

Vi bestræber os på at være Jeres personlige hjælpende hånd i hverdagen og hjælper med alle ejendoms- og vicevært relaterede opgaver, så den daglige drift på ejendommen bliver så nem, ubesværet og gnidningsfri som muligt for alle parter – både beboere, bestyrelser, håndværkere, administratorer og ejere.

Her på denne side kan I læse mere om, hvad vores ejendomsservice indebærer.

Hos os står kunden i centrum

Hos Effektiv Ejendomsservice lægger vi stor vægt på at være Jeres personlige og fagligt kompetente sparringspartner på ejendommen. Det betyder, at I som kunde altid vil være i centrum for vores arbejde og vi tilpasser vores services nøjagtig efter dine og Jeres behov, ønsker og udfordringer.

Vores daglige virke består i at drifte og servicere ejendomme i Storkøbenhavn og på Midt -og Nordsjælland. Vores kundeportefølje spænder vidt og bredt og tæller alt lige fra ejendoms investment, erhvervsejendomme, boligforeninger til offentlige institutioner, hoteller og konferencecentre samt forretningskæder med dertil hørende parkerings- og udenomsarealer.

Udvendig og indvendig vedligeholdelse hos Effektiv Ejendomsservice

Vi sørger for både den udvendige og indvendige vedligeholdelse hele året rundt. Punktlighed, ordentlighed og grundighed er nogle af vores grundlæggende principper og vi værner om dem med fokus og gå-på-mod på alle vores ejendomme. Vi leverer altid et solidt og seriøst stykke arbejde, så udenomsarealerne er nydelige og præsentable samt beboere og kunder er glade og tilfredse. 

Kort sagt: Vi sørger for, at den daglige drift på ejendommen fungerer optimalt – hver dag!