Referencer
Referencer

Referencer

Effektiv Ejendomsservice har igennem mange år arbejdet med både private foreninger, offentlige myndigheder samt erhverv.
Vi gør ingen forskel på hvor lille eller stor en kunde du er, det er altid den samme seriøse og ordentlige tilgang til Jeres ejendom vi har.

Vi samarbejder bl.a. med de store aktører på markedet såsom DEAS, Newsec og Mitco og til helt almindelige boligforeninger, båden ejer og andel, hvor der sidder en beboerforening eller bestyrelse der varetager foreningens interesser.

Vi er med inde over alt fra kvartalsmøder, byggemøder, budgetter, generalforsamlinger og tilbudsgivning, som en hver boligforening møder i det daglige. I kan selv væge hvor meget I vil bruge os til og det koster ikke noget ud over den alm. forpligtigelse der er på ejendommen.   

Nogle af vores kunder har vi arbejdet sammen med siden vi begyndte vores forretning i 1987 og det tager vi som en blåstempling af vores arbejde. Vi gør det simpelthen ikke sværere end det er og vi har altid den pragmatiske tilgang til opgaverne.

Hvis du som medlem af en beboerforening eller bestyrelse for en ejendom, ønsker et tilbud på driften af Jeres ejendom, så kontakt os endelig. Vi kommer gerne ud og går det hele igennem sammen med Jer og finder en løsning der passer Jer.

Sussie Jarsøe, medlem af bestyrelsen hos A/B Alléhusene i Gentofte:

”Vi er en forholdsvis nystartet andelsboligforening som siden 50érne har været lejeboliger. Vi har været rigtig glade og tilfredse med den sparring, som vi har fået på flere niveauer i forbindelse med opstart og drift af vores andelsboligforening. Med Effektiv Ejendomsservice har vi følt os trygge i de daglige opgaver og der har altid været en livslinje vi kunne ringe til. Det er har været guld værd for en forening som vores med godt 150 boliger”

Torben Dyring, formand for bestyrelse i E/F Jægersborg i Gentofte:

”Effektiv Ejendomsservice har været vores faste ejendomsservicefirma i snart 33 år og det gode samarbejde har vi altid været meget glade for. Vi får altid en ordentlig behandling og det har været vigtigt for os, at have nogle faste gutter på ejendommen som beboerne kan genkende og føle sig trygge ved. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger videre til andre foreninger”

Stig Hansen, formand for beboerforeningen hos A/B Skelhøjvej i Lyngby:

”Vi har altid været glade for samarbejdet med Effektiv Ejendomsservice, hvor de igennem 25 år har passet vores udenomsarealer, både sommer og vinter. Haven står altid flot og velplejet og vi skal ikke rykke efter hverken græsslåning, bladopsamling eller hækkeklipning. Det er meget dejligt for en lille boligforening som os, at vi føler os værdsat og ordentligt behandlet i en travl hverdag.

Inge Wichmann, formand for beboerforeningen E/F Dronningedammen i Hørsholm:

”Vi har haft Effektiv Ejendomsservice i snart 4 år og der er virkelig kommet styr på ejendommens udvendige arealer og det nyder alle de mennesker der bor her. Vi har brugt Effektiv Ejendomsservice til flere grønne opgaver og det har altid været et meget tilfredsstillende resultat.

Erling Petersen, medlem af bestyrelsen hos E/F Brøndbyvester i Brøndby:

”Efter flere år med svingende indsatser fra forskellige ejendomsservicefirmaer, har vi endelig fundet en seriøs sparringspartner på vores ejendom. Nu skal vi aldrig ringe og rykke for diverse opgaver, men tingene sker mange gange helt af sig selv eller når vi aftaler hvad der skal laves. Det er meget befriende og dejligt, at vi har et firma vi kan stole på og hjælper med alt fra det grønne på vores udenomsarealer”