Ejendomsservice Kastrup
Ejendomsservice

Få ejendomsservice i Kastrup hos Effektiv Ejendomsservice

Står I med behov for vinterservice, lugning af bede, hovedrengøring af trapper eller andre inden- og udendørs serviceopgaver, har vi en løsning til jer. Hos Effektiv Ejendomsservice har vi meget erfaring inden for at varetage ejendommes daglige, ugentlige mv. vedligeholdelse samt skabe en sund beboerkontakt.

Vi udfører ejendomsservice i Kastrup samt hele Storkøbenhavn, Midt- og Nordsjælland, hvor vi med vores kontorers placering i Roskilde med kort varsel kan rykke ud til vores kunder.

Over årenes løb har vi opbygget en kundeportefølje, der bl.a. spænder over private foreninger, erhverv og offentlige institutioners boligforeninger. Vi værdsætter de lange samarbejder og den professionelle relation.

Vi kan klare alt inden for service af ejendomme i Kastrup og omegn

Hvad får I så konkret, når I betaler for viceværts- og ejendomsservice hos Effektiv Ejendomsservice? Kort sagt får I en fast vicevært, der bliver knyttet til jeres ejendom. Vedkommende bliver jeres ansigt over for ejendommens beboere og agerer mellemmand ved sager som fx flyttesyn af lejligheder, koordinering af håndværkere ved renovation eller bebyggelse samt lignende funktioner.

Ved siden af disse opgaver kommer der kontrol af fx varmecentral, tilsyn af legepladser og andre fællesarealer mv. Ved siden af alt det kommer de klassiske opgaver inden for ejendomsservice, bl.a.:

  • Trappevask, lyspæreskift og navneskilteskift
  • Græsslåning, kantklipning og ukrudtsbekæmpelse

Alt i alt byder vores dygtige medarbejdere ind med et væld af færdigheder inden for koordinering, kommunikation og service. Foruden at de er i god form og har styr på ergonomi ved fysisk arbejde.

Vi lytter til vores kunder

Hvorfor skal I vælge Effektiv Ejendomsservice frem for andre udbydere? En af de ting, vores kunder især fremhæver omkring samarbejde med os, er, at vi vægter punktlighed og kommunikation højt – dvs. at vi får udført arbejdsopgaverne til den aftalte tid, og vi er altid til at komme i kontakt med for beboerne.

Vi kan være en proaktiv medspiller, hvis I ønsker det

Vi er i skiftende grader involveret i processer omkring visioner for fremtiden ved de ejendomme, vi servicerer. Vi tilbyder nemlig muligheden for at blive inddraget ved lægning af budgetter, kvartals- og byggemøder samt generalforsamlingen.

Det er op til dig selv, om du ønsker at involvere os på den måde, men vi er klar til at tage de opgaver på os også. Vi er gerne proaktive, hvis I vil have det.

Kontakt Effektiv Ejendomsservice i dag og få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i Kastrup.