Ejendomsservice Tårnby
Ejendomsservice

Tilbud på ejendomsservice i Tårnby? Få ét hos Effektiv Ejendomsservice

Har I brug for en samarbejdspartner til at varetage ejendomsservice i eller omkring Tårnby? Så er I kommet til det rette sted. Hos Effektiv Ejendomsservice har vi 30 års erfaring med at udføre ejendomsservice i Storkøbenhavn samt Midt- og Nordsjælland, og for tiden servicerer vi i omegnen af 50 ejendomme.

Når I vælger at indgå et samarbejde med os, sender vi en af vores kyndige medarbejdere ud til jer, som kommer til at være en fast del af jeres ejendom. Medarbejderen bliver bindeleddet mellem jer, ejendommens beboere, håndværkere, offentlige myndigheder mv. Når vores medarbejder ikke besvarer beboeres henvendelser eller er i færd med særopgaver, udfører de bl.a. vedligeholdelsen.

Vores medarbejdere løser talrige serviceopgaver

Medarbejderens opgaver inden for viceværts- og ejendomsservice er mangefacetterede, men kan groft deles op på arbejdsopgaver inden for udvendig og indvendig vedligeholdelse, beboerkontakt og tilsyn/inspicering af fælles faciliteter som legepladser og aflæsning af målere med indberetning til forsyningsvirksomheder.

Konkrete eksempler på opgaver inden for daglig vedligeholdelse er bl.a.:

  • Udskiftning af navneskilte og sprungne pærer
  • Trappevask og periodisk hovedrengøring
  • Løvsugning, græsklipning samt beskæring af træer og buske

Som noget andet er vores medarbejdere også i stand til at foretage flyttesyn, udføre kontrol af varmecentral og sidde med ved byggemøder. Vi giver også vores kunder mulighed for at have os med ved kvartalsmøder og generalforsamlinger, hvis I ønsker at få vores indsigt i praktisk løsning af serviceopgaver med i beslutningsgrundlaget, når strategier for ejendommen skal lægges.

Vi vatager ejendomsservice i Tårnby på alle typer ejendomme

Vi udfører ejendomsservice i Tårnby, uanset hvilken type ejendom I har. Vores erfaring spænder over andelsbolig- og ejerforeninger, offentlige institutioners boligforeninger, konferencecentre, hoteller og forretningskæder med disses parkeringspladser og udenomsarealer. Vi kan derfor tilbyde ejendomsservice på store såvel som mindre ejendomme.

Ønsker I at læse mere omkring, hvad nogle af vores samarbejdspartnere mener om os, kan I læse flere forskellige referencer her på vores hjemmeside.

Kontakt os og få et godt tilbud

Effektiv Ejendomsservice står klar til at besvare jeres henvendelse. Send en mail, brug den digitale kontaktformular på vores hjemmeside eller ring til os, og så tager vi dialogen om, hvad vi kan tilbyde jer inden for ejendomsservice og får udarbejdet et uforpligtende tilbud til Jer.