Viceværtservice
Viceværtservice

Har I behov for hjælp til viceværtsservice i Kastrup? Effektiv Ejendomsservice hjælper Jer!

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Hos Effektiv Ejendomsservice giver vi Jer et godt tilbud på viceværtsservice i Kastrup og omegn. Med en af vores erfarne servicefolk til at gå ude på Jeres ejendom som fast vicevært sikrer I, at ejendommens foreliggende serviceopgaver bliver udført til tiden.

Det er ligegyldigt, om vi taler daglig vedligeholdelse, beboerkontakt, soignering af inden- og udendørs arealer eller mere sjældne opgaver som flyttesyn og aflæsning af målere med indberetning til forsyningen. Effektiv Ejendomsservices vicevært klarer alle de typer af opgaver.

Den effektive og personlige fejekost

Som sagt får I en erfaren vicevært, når I får udført ejendoms- og viceværtsservice af os. Det betyder, at det bliver den samme medarbejder, der går ude ved Jeres ejendom fast. Med andre ord slipper I for forvirringen, der ofte vil opstå, hvis man arbejder med et rotationsprincip. Vores medarbejder skal ikke lære en ny bygning at kende hver gang, han eller hun møder ind på arbejde. Som følge får vores medarbejder hurtigt rutiner på sin arbejdsgang, hvor passende tid sættes af til de respektive opgaver.

Blandt vores værdimæssige grundpiller finder I den personlige og effektive fejekost. At levere begge dele er netop muligt, da det bliver samme person, der dukker op hver gang. Det personlige kommer nemlig ind i billedet ved, at en tillidsrelation mellem vicevært og ejendommens beboere bliver bygget op, når det er samme ansigt, de ser hver dag. Find en veluddannet vicevært, der skaber tryghed, lige her.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Vi håndterer al viceværtsservice i Kastrup

Serviceopgaverne spænder som sagt over vedligeholdelse som græsslåning, kant- og hækkeklipning, håndtering og bortskaffelse af storskrald, udskiftning af sprungne pærer og trappevask. Dertil kommer kontrol af varmecentral, omdeling af beboerinformation og koordinering af håndværkere.

Over tidens løb har vi løst serviceopgaver for en lang række ejendomme. Her kan vi fx nævne disse:

  • Ejer- og andelsboligforeninger og offentlige institutioners boligforeninger
  • Erhvervsejendomme, herunder hoteller, konferencecentre og udenomsarealer

Overvejer I et samarbejde? Kontakt os for flere informationer

Vores erfaring spænder bredt, og af referencerne fra kunder her på vores hjemmeside kan I læse, at vi har været en værdsat samarbejdspartner, der har haft langvarige samarbejder og givet vores kunder tiltro til, at alle deres serviceopgaver bliver løst til tiden med et godt resultat til følge.

Overvejer I også et samarbejde med os? Kontakt Effektiv Ejendomsservice og få et tilbud på løsning af viceværtsservice i Kastrup. Efter at have hørt om Jeres ejendoms vilkår kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på ejendoms- og viceværtsservice, der er skræddersyet til Jer.