Viceværtservice
Viceværtservice

Få erfaren viceværtsservice i Tårnby hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Hvad kan en vicevært gøre ude på Jeres ejendom? Begrebet om den ejendomsbundne vicevært er efterhånden lidt gammeldags, men her hos Effektiv Ejendomsservice lægger vi stadig vægt på at tilbyde den gode og klassiske viceværtsservice.

Vi tror nemlig på konceptet om, at Jeres ejendom har én person fast tilknyttet til at løse al den daglige service i form af vedligeholdelse og beboerkontakt plus særopgaver, der kan opstå i løbet af året.

Al vores ejendoms- og viceværtsservice, herunder vores viceværtsservice i Tårnby, er baseret på den tanke. Indgår I et samarbejde med os, får I vores medarbejder til at være Jeres faste vicevært.

Løs de daglige opgaver med vores viceværtsservice i Tårnby

Viceværten kan håndtere service af alle slags, herunder indre- og ydre vedligeholdelse, der både tæller daglige, ugentlige, månedlige mv. opgaver.

Konkrete eksempler på serviceopgaverne er:

  • Kontrol af varmecentral, lyspæreskift, trappevask og omdeling af beboerinformation
  • Græsslåning, kant- og hækkeklipning, beskæring af træer, lugning og ukrudtsbekæmpelse
  • Vinterservice, mindre anlægs- og asfaltopgaver, cykelsaneringer og aflæsning af målere

Som en ekstra service tilbyder vi, at viceværten kan være med til Jeres generalforsamlinger, budgetlægning bygge- og kvartalsmøder samt tilbudsgivning. Og når viceværten ikke laver service for Jer, står han eller hun til rådighed for beboerne i ejendommen.

Står de med et problem i det daglige, kan de derfor gå til viceværten i stedet for at kontakte Jer. I kan så koncentrere Jer om Jeres kerneopgaver.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Bred kundeportefølje

Igennem tidens løb har vi serviceret alle typer ejendomme – offentlige såvel som private. Vi har bl.a. leveret vores ejendoms- og viceværtsservice til ejer- og andelsboligforeninger, ejendoms investment, offentlige institutioners boligforeninger, hoteller, butikskæder samt konferencecentre.

Vores erfaring dækker derfor over lidt af hvert, og er I interesserede i at høre om vores samarbejder fra andre end os selv, kan I læse referencerne fra samarbejdspartnerne, som I finder her på vores hjemmeside.

Vi er aldrig for langt væk

Al viceværtsservice i Tårnby og omegn udfører vi, og geografisk dækker vi hele Storkøbenhavn, Nord- og Midtsjælland. Med vores placering i Roskilde har vi derfor altid mulighed for at tilbyde viceværtsservice på Jeres ejendom.

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os pr. mail på info@effektiv-ejendomsservice.dk, telefon på 46 73 02 67 eller via den online kontaktformular.