Ejendomsservice Greve
Ejendomsservice

Ejendomsservice i og omkring Greve hos Effektiv Ejendomsservice

Ved at kontakte Effektiv Ejendomsservice kan I hurtigt få et tilbud på ejendomsservice i Greve og omegn, der gør det lidt lettere for jer at fokusere på ledelse, mens vores servicefolk tager hånd om daglig drift og praktiske opgaver. Konkret munder vores løsninger inden for ejendomsservice ud i, at I får en af vores medarbejdere ud til jeres ejendom, som går der fast og udfører serviceopgaver.

Vores veluddannede medarbejdere kan tilpasse sig alle typer boliger og ejerforhold, så hvad end vi taler ejer- eller andelsboliger, erhverv eller offentlige institutioners boligforeninger, står vi klar med et par hænder til at trimme hækkene, vaske trapperne, lave fraflytningssyn og udføre vinterservice.

Vores værdier har praktisk betydning

Effektiv Ejendomsservice bygger på værdier om at opbygge en tillidsfuld og professionel relation, have det store overblik og give den personlige fejekost.

I praksis slår vores værdier igennem ved:

  • At I kan have tiltro til, at vores medarbejdere udfører opgaver inden for vedligeholdelse
  • At vi efter jeres ønske kan være inde over tilbudsgivninger, byggemøder, budgetlægning mv.
  • At beboere i jeres ejendomme får sat navn og ansigt på medarbejderen

Samlet set får I og jeres beboere en fast person ude på ejendommen, I kan henvende Jer til, når I står med praktiske opgaver i dagligdagen. Medarbejderen holder selvfølgelig også sig selv i gang ved at tage fat på rengøring, bekæmpelse af ukrudt eller lignende mellem de mere presserende opgaver.

Vi værdsætter sammenhæng

Vi ser os selv som et godt valg inden for ejendomsservice i Greve, da vores tre årtiers erfaring og lige så lange samarbejder med kunder i vores portefølje blåstempler os bedre end noget andet.

Vi hos Effektiv Ejendomsservice gør meget ud af kontinuitet, altså at skabe sammenhæng. Det kan både ses i vores langvarige samarbejder og vores forretningsmodel om at lade den samme medarbejder gå fast på en ejendom, så der ikke er evig udskiftning i ansatte, der møder op hos jer.

Få tilbud på et stærkt bindeled på ejendomsservice i Greve

I finder en pålidelig partner i os og får en kompetent medarbejder, der kan være jeres bindeled til beboerne og reagere på henvendelser i forhold til drift, som I ikke har tid til at varetage.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag. I kan kontakte os via kontaktformularen her på siden, men vi står også til rådighed pr. mail og telefon.

Hos Effektiv Ejendomsservice finder vi den rigtige løsning til jer.