Ejendomsservice Tune
Ejendomsservice

Få ejendomsservice i Tune hos Effektiv Ejendomsservice

At tage hånd om alle de serviceopgaver på en ejendom, der opstår i det daglige, kan være en tung byrde at overkomme for ejere, der også har administration at se til. Her træder vi hos Effektiv Ejendomsservice i stedet til, og vi har vores veluddannede medarbejdere med os.

Vores tilbud spænder over viceværts- og ejendomsservice i Tune eller omegn, hvor I får medarbejdere fast tilknyttet til jeres ejendomme. Det gør, at beboerne får sat navn og ansigt på ham eller hende, som varetager servicen i det daglige.

Vores medarbejdere varetager flere funktioner af ejendomsservice i Tune

Ved siden af blot den daglige vedligeholdelse af ejendommens indre og ydre kommer også vores medarbejderes evne til at have beboerkontakten og klare flere opgaver af relation til ejendommen:

  • Aflæsning af målere og indberetning til forsyningsvirksomheder
  • Afholdelse af flyttesyn i forbindelse med fraflytninger
  • Kontrol af varmecentral og hovedrengøring

Vi holder også kontakten til kommune og offentlige myndigheder i øvrigt, og viceværtsafløsning håndterer vi også, når behovet opstår. Beboerkontakten får konkret udtryk ved, at beboerne kan henvende sig til medarbejderen, hvis de står med en aktuel serviceopgave, som medarbejderen skal løse. I kan også bruge medarbejderen til at omdele al jeres beboerinformation.

Vi kan også være en sparringspartner

Savner I at have en sparringspartner med indsigt i de konkrete forhold, som serviceopgaverne skal løses inden for, kan I have os hos Effektiv Ejendomsservice med inde over de processer, hvor ejendommens fremtid bliver bestemt – og forskellige møder i mindre skala. Når I har en serviceaftale på den almindelige forpligtelse på ejendommen, kan I inddrage os så meget, I vil, i diverse processer, bl.a.:

  • Kvartalsmøder og generalforsamlinger
  • Byggemøder og koordinering af håndværkere
  • Tilbudsgivning og lignende opgaver

Det er op til jer selv, hvor meget I ønsker at involvere os på dén måde – hvis I overhovedet vil. Men muligheden for det stiller Effektiv Ejendomsservice til rådighed, så vi alle kan sparre med hinanden.

Kontakt os og hør mere

Vores placering ved Roskilde Fjord er ideel i forhold til at nå ud til vores kunder, der befinder sig i Storkøbenhavn, Nord- og Midtsjælland. Vil I vide mere om os, kan I læse meget mere om os og vores tilbud på services samt læse referencer fra vores samarbejdspartnere.

Kontakt os – og få et uforpligtende tilbud allerede i dag!