Ejendomsservice Solrød
Ejendomsservice

Effektiv Ejendomsservice giver gode tilbud på ejendomsservice i Solrød og omegn

Står I med behov for ejendomsservice i Solrød eller omegn, finder I en erfaren og fleksibel partner til opgaven i form af Effektiv Ejendomsservice. Mere end 30 års udførelse af serviceopgaver for vores kunders ejendomme ligger bag os, og med den solide erfaring herfra står vi klar til at smøge ærmerne op og tage hånd om alle jeres opgaver relateret til indvendig- og udvendig vedligeholdelse.

Vores måde at gå til viceværts- og ejendomsservice på består i, at I får en af vores veluddannede medarbejdere ud til jeres ejendom, som går der fast. Det vil sige, at vi ikke kører med rotationer, da vi ser det som meget vigtigt, at I og jeres beboere får sat navn på den person, der laver flyttesyn, aflæser målere og indberetter til forsyning, laver hovedrengøring og tilser udendørs fællesarealer.

Vi servicerer alle typer ejendomme i og omkring Solrød

Uanset hvilken type ejendom I er indehaver af, har Effektiv Ejendomsservice en løsning til Jer. Vi lægger os ikke fast på boligtyper, men vi servicerer også erhvervsejendomme, hoteller og konferencecentret plus parkeringspladser og udenomsarealer. Over tidens løb har vi samarbejdet med forskellige partnere, bl.a.:

  • Beboerforeninger i offentlige myndigheder
  • Ejer- og andelsboligforeninger
  • Erhvervsejendomme og ejendomsinvestment

Størrelsen på ejendommen har ingen betydning – vi udfører ejendomsservice i Solrød, hvad end vi taler store boligkomplekser eller små butikskæder. Ligeledes er ingen kunde for stor eller for lille til, at vi gerne indgår i et samarbejde. Vi sørger for, at I får punktlig, grundig og ordentlig service hver dag. I vil så trygt kunne ånde lettet op efter at have stået med donten og lade os klare ærterne fremover.

Inddrag os gerne i ambitioner for ejendommen

Vores medarbejdere får hurtigt en arbejdsrutine, når de er ude hos kunderne, så de lærer at lave den rigtige ejendomsservice på de rigtige tidspunkter og med et resultat af den rigtige, høje kvalitet til følge.

Et godt redskab for os i forhold til at optimere medarbejderens arbejdsgang er, at I har os med inde over de ting, der sker på ejendommen. Byggemøder, generalforsamlinger og tilbudsgivning kan I omkostningsfrit inddrage os i, så vi kan skræddersy ejendomsservicen ud fra planerne fremadrettet.

Kontakt os pr. e-mail eller telefon

I kan kontakte Effektiv Ejendomsservice pr. telefon, mail eller ved at bruge den online kontaktformular i Kontakt-bjælken øverst på siden.

Når vi kender til jeres ejendoms forhold, kan vi sende et uforpligtende tilbud til Jer, som I kan have med i Jeres overvejelser frem mod endeligt valg.