Ejendomsservice
Ejendomsservice

Hvilken ejendomsservice kan du få i Roskilde? Få hjælp af Effektiv Ejendomsservice

Ejendomsservice i Roskilde og omegn leverer vi til gode, stabile priser og favorable vilkår. Her hos Effektiv Ejendomsservice har vi over 30 års erfaring med at skræddersy løsninger inden for ejendoms- og viceværtsservices til vores kunder. Hvad end vi taler andels- eller ejerboliger, lejeboliger, offentlige institutioners boligforeninger, hoteller og konferencecentre samt udenomsarealer, har vi aldrig svært ved at finde en professionel løsning ved at trække på alle vores mange dygtige medarbejdere.

Kvalitetsejendomsservice i og omkring Roskilde fra starten

Det er et centralt element i forhold til at gøre vores arbejde optimalt og sikre en stejl opadgående kurve for vores medarbejderes tilvænning til Jeres ejendom, at vi tilknytter en bestemt medarbejder til at gå fast ved en given ejendom. I stedet for at køre efter rotationsprincip indser vi hos Effektiv Ejendomsservice, at bedre er det, hvis en ansat får lov at gå samme sted, blive fortrolig med dets unikke servicebehov, navnlig hvilke steder trænger til vedligeholdelse oftere end andre. Ved at optjene den viden over tid, får I bedre ejendomsservice, da vores medarbejder tilrettelægger sin arbejdsgang ud fra det.

Ligesom det giver bedre resultater, bygger det også tillid op mellem udsendt medarbejder, beboere, bestyrelse og administration. Alle parter kan ånde lettet op ved, at servicen konsekvent bliver udført, og hvis kvaliteten ændrer sig over tid, går det kun i én retning – nemlig op. Kombinationen af vores tilgang til at drive forretning og vores garvede medarbejderes værktøjskasse af færdigheder er Jeres garant for god service i Roskilde, Østsjælland i øvrigt samt Nordsjælland plus Storkøbenhavn.

Læs mere her på siden – og få et tilbud

I kan altid kontakte os hos Effektiv Ejendomsservice, hvis I ønsker at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud på al inden- og udendørs service, der relaterer sig til din ejendom. Vi står til rådighed for at besvare Jeres spørgsmål, og du kan læse mere om os og vores forretning, bl.a.:

  • Vores ejendoms- og viceværtsservices
  • Vores referencer fra samarbejdspartnere
  • Vores idégrundlag, værdier og profil

Giv lyd fra Jer, og så imødekommer vi Jeres efterspørgsel bedst og hurtigst muligt!