Viceværtservice
Viceværtservice

Hos Effektiv Ejendomsservice har vi stor erfaring med viceværtsservice i Greve

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Savner I en vicevært i Jeres ejendom, der slår græsset, skaffer storskrald bort og skifter sprungne lyspærer? Disse daglige og periodiske serviceopgaver kan vi hjælpe med at løse for Jer, hvis I henter viceværtsservice i Greve og omegn hos Effektiv Ejendomsservice. Vi har mere end 30 års erfaring med at matche ejeres og bestyrelsers behov for et par hænder til at løfte ejendommens praktiske opgaver med servicefolk, der gladelig står klar til at udføre opgaverne.

Vi leverer viceværter til forskellige ejendomme

Siden Effektiv Ejendomsservice blev startet op i 1987, har vi haft både positive og langvarige samarbejder med kunder fra en bred palet af segmenter. Konkret har vi serviceret ejendomme som:

  • Erhvervsejendomme, herunder hoteller, konferencecentre og butikskæder
  • Andelsbolig- og ejerforeninger samt boligforeninger til offentlige institutioner
  • Parkerings- og udenomsarealer, der hører med til kundernes ejendomme

Vi har over årenes løb opbygget erfaring inden for lidt af hvert, og vi har samarbejdet med såvel små foreninger som store boligselskaber. Uanset størrelsen er vi altid motiverede for at få et samarbejde i stand.

Når I vælger Effektiv Ejendomsservice til at tage viceværtsservice i Greve for Jer, vil vi gøre vores ypperste for at levere grundighed og punktlighed.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Få viceværtsservice i Greve til Jeres ejendom

Vores viceværter går ude hos Jer fast, da de ikke kører efter noget rotationsprincip. Pointen ved at lave det sådan er, at medarbejderen hurtigt finder den optimale måde at gribe sit arbejde an på, og at beboerne på Jeres ejendomme får sat navn og ansigt på ham eller hende, der møder op for at gøre rent, pleje de udendørs arealer eller koordinere håndværkere i forbindelse med byggeopgaver.

Kontakt Effektiv Ejendomsservice og få et godt tilbud

Som en bonus tilbyder vi hos Effektiv Ejendomsservice, at I kan bruge os som sparringspartner, når I står og skal lægge planer for ejendommens fremtid. Uden ekstra omkostning for Jer kan vi sidde med ved bl.a. Jeres generalforsamlinger, byggemøder, kvartalsmøder, budgetter og tilbudsgivning.

I vil kunne trække på vores indsigt i de rammer, som service på ejendommen udføres inden for, og vi vil kunne skræddersy servicen fremadrettet ud fra Jeres ambitioner.

Kontakt vores kontor i Roskilde i dag for at få et uforpligtende tilbud på viceværtsservice i Greve-området. Vi står til rådighed pr. telefon, mail og den digitale kontaktformular her på hjemmesiden.