Viceværtservice
Viceværtservice

Proaktiv viceværtsservice i Tune hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Når I står og mangler hænder til at skaffe storskrald bort, lave små anlægsopgaver på Jeres ejendom og luge ukrudt mellem fliserne, står Effektiv Ejendomsservice med en løsning til Jer. Vores tilbud på ejendoms- og viceværtsservice i Tune giver Jer en vicevært, der går fast på Jeres ejendom og løser diverse serviceopgaver, der dukker op i det daglige.

Viceværten kan løse serviceopgaver som:

  • Lugning af bede, beskæring af træer og buske, græsslåning mv. på udendørs arealer
  • Skifte sprungne pærer, kontrollere varmecentral, lave trappevask mv. indendørs

Står I over for en beboers flytning, kan en vicevært fra Effektiv Ejendomsservice lave flyttesyn, og når målere skal aflæses og forbruget indberettes til forsyningen, træder de også til. Ved siden af alt det bliver viceværten også Jeres ansigt udadtil og et bindeled i det daglige til ejendommens beboere.

Tænk viceværtsservice i Tune ind i Jeres processer

Står I med nogle af de processer, der knytter sig til planlægning for ejendommen fremadrettet, kan I som noget ekstra trække på vores viceværts indsigt i de rammer, service på Jeres ejendom skal udføres inden for. Vi tilbyder som en ekstra service, at vores vicevært kan være med i generalforsamling, tilbudsgivning plus bygge-/kvartalsmøder.

Ved at bruge Effektiv Ejendomsservice som Jeres sparringspartner kan I træffe beslutning på bredere oplyst grundlag. Viceværten kan i øvrigt tilrettelægge sin udførelse af serviceopgaver ud fra Jeres visioner for ejendommen, når at han eller hun kender dem.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

30 års erfaring med viceværtsservice

Slip for selv at skulle møde op ude på Jeres ejendom i Tune, når I har en medarbejder fra Effektiv Ejendomsservices viceværtsservice til at løse de daglige opgaver for Jer. Vi har mere end 30 års erfaring med at give kvalitetsservice i Storkøbenhavn, Midt- og Nordsjælland både i form af ejendomsservice og viceværtsservice.

Vores erfaringer fortæller os, at det at have viceværten til at gå fast ude hos Jer er den bedste måde at gøre det på, da vedkommende så kan specialisere sig i én specifik ejendom. I øvrigt får ejendommens beboere et velkendt ansigt at gå til med serviceopgaver.

Vil I vide mere? Kontakt Effektiv Ejendomsservice i dag!

Er I interesserede i at vide mere om Effektiv Ejendomsservice og vores tilbud inden for ejendoms- og viceværtsservice i Tune, kan I ringe eller skrive til os i dag. Så giver vi Jer et uforpligtende tilbud.