Viceværtservice
Viceværtservice

Har I brug for viceværtsservice i Roskilde? Effektiv Ejendomsservice hjælper Jer

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Slip for de daglige opgaver med vedligeholdelse af Jeres ejendom ved at lade os smøge ærmerne op og tage fat om opgaverne. Her hos Effektiv Ejendomsservice leverer vi professionel, fagligt kompetent viceværtsservice i Roskilde, Nord- og Midtsjælland som helhed samt Storkøbenhavn. Aldrig mere er ukrudtsbekæmpelse, græsklipning og trappevask noget, I behøver bruge energi på, for med vores løsninger inden for ejendoms- og viceværtsservice bliver I fri og kan bruge Jeres kræfter andetsteds.

Vi har over 30 års erfaring inden for kunsten at levere udførelse af serviceydelser til kunder inden for såvel privat som offentlige beboelse, herunder offentlige institutioners boligforeninger, butikker med tilhørende udenomsarealer og parkeringspladser samt erhvervslejemål.

Kompetent viceværtsservice i eller omkring Roskilde

Efter tre årtiers virke holder vi stadig samarbejder kørende med flere af vores første kunder, hvilket netop illustrerer de stabile forhold, der tåler tidens tand, vi ønsker at indgå med kundekredsen. Vi leverer viceværter i Roskilde, som får faste ejendomme at tilse, så de ikke sendes rundt omkring.

Det gør, at viceværterne bliver fortrolige med ejendommen, dens beboere eller erhvervslejere, og dag for dag lærer at optimere deres indsats ud fra ejendommens unikke behov. Resultatet er et forhold præget af større tillid og en mere stejl læringskurve for vores medarbejdere, end et rotationsprincip giver. Få hjælp til en lang række lavpraktiske og øvrige serviceopgaver. Vi giver bl.a.:

  • Hjælp til den daglige inden- og udendørsvedligeholdelse af ejendommen
  • Bindeled mellem beboere og administration, som besvarer henvendelser
  • Udover det en hjælpende hånd ved større byggeprojekter vedtaget for ejendommen

Leder I efter kompetent viceværtsservice i eller omkring Roskilde, kan I være sikre på, at vi har et tilbud til Jer.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Skarpt overblik og serviceminded

Vores forretning bygger på principper om ordentlighed, pålidelighed og effektivitet. Vi stiler efter, at vores medarbejdere i felten ikke opleves som ansigtsløse ansatte, men ses som smilende ansigter, der udstråler servicemindedhed og kan være beboernes fortrolige. Samtidig ønsker vi at have det helt skarpe overblik, så vi altid er ajour med, hvordan vi skal gribe arbejdet an ved Jeres ejendom.

Tag fat i Effektiv Ejendomsservice i dag for at høre om vores tilbud inden for viceværtsservice. Vi er overbeviste om, at vi kan finde den rigtige løsning til den ejendom, I står med. Ring til os, benyt onlineformularen på vores hjemmeside eller send os en mail – og så vender vi hurtigt tilbage til Jer.