Viceværtservice
Viceværtservice

Effektiv Ejendomsservice tilbyder klassisk viceværtsservice i Solrød

Viceværtservice i Storkøbenhavn

En faglig ballast, der kommer fra 30 års erfaring, ligger bl.a. bag vores viceværtsservice i Solrød. Hos Effektiv Ejendomsservice har vi siden 1987 matchet viceværter med ejendomme i Storkøbenhavn, Midt- og Nordsjælland.

Står I og mangler en vicevært, finder I derfor én hos os. Vi er en traditionsbunden udbyder på markedet for ejendoms- og viceværtsservice, og vi tror på at en klassisk vicevært, der er til stede i ejendommen err den rette måde at sikre daglig løsning af serviceopgaver og sikre sund kontakt til ejendommens beboere.

Viceværtsservice i Solrød og omegn med flere facetter

Hvis I indgår et samarbejde med os, får I en af vores medarbejdere til at gå ude hos Jer fast, hvor den person så tager sig af al Jeres service. Vi taler her både inden- og udendørs serviceopgaver på ejendommen plus alt det løse:

  • Beskæring af træer og hække, græsslåning, kantklipning, ukrudtsbekæmpelse og lugning
  • Cykelsaneringer, tilsyn med fællesarealer, inspektion af legepladser og parkeringspladser
  • Flyttesyn, kontrol af varmecentral, aflæsning af målere med indberetning til forsyningen

Hos Effektiv Ejendomsservice tilbyder vi også at være en sparringspartner, når I sidder i de processer, der har betydning for ejendommens drift fremadrettet. Her kan bl.a. nævnes kvartalsmøder, budgetlægning, generalforsamling, tilbudsgivning og byggemøder.

I får et bedre grundlag at træffe beslutninger på, når I har viceværtens praktiske indsigt i løsning af service på ejendommen med i overvejelserne. Omvendt kan viceværten give bedre service, når han eller hun ved, hvad der er i støbeskeen for ejendommen.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Lad viceværten håndtere beboerkontakten

Hvad angår byggerier på ejendommen, er vores medarbejder fuldt ud i stand til at koordinere håndværkerne, så reparationer bliver udført på optimal vis.

Derudover tilbyder vi også, at viceværten håndterer beboerkontakt på vegne af Jer. Omdeling af beboerinformation er et praktisk eksempel på det, men viceværten svarer også henvendelser vedrørende konkrete serviceopgaver, der skal løses.

Dermed tager viceværten meget af den kontakt på sig, der ellers ville blive henvendt Jer. I får så bedre tid til at koncentrere Jer om det, I gør bedst: Bestyrelse eller administration af ejendommen. Fokusér på driftsopgaver – slip for servicen.

Kontakt os for servicetilbud i dag

Hos Effektiv Ejendomsservice sidder vi klar ved telefon og computer til at besvare Jeres henvendelser hurtigst muligt. I kan kontakte os ved at ringe på tlf.: 46 73 02 67, sende en mail til info@effektiv-ejendomsservice.dk eller ved at bruge den digitale kontaktformular på hjemmesiden.

Fortæl os om Jeres ejendom, og så kan vi sende et uforpligtende tilbud på viceværtsservice i Solrød til Jer.