Ejendomsservice Ballerup
Ejendomsservice

Vi tager hånd om jeres behov for ejendomsservice i Ballerup

Effektiv Ejendomsservice løfter jeres behov for ejendomsservice i Ballerup og omegn. Slip for selv at skulle stå for lavpraktiske opgaver inden for vedligeholdelse som trappevask, græsslåning og udskiftning af navneskilte ved indflytninger. Slip også for beboerkontakten i det daglige og visse administrative opgaver som koordinering af håndværkere ved renovation eller bebyggelse.

Vores tilbud inden for ejendoms- og viceværtsservice letter den arbejdsbyrde, mange små periodiske opgaver udgør, så I i stedet kan koncentrere jer om ledelsen på et overordnet niveau og føre jeres ambitioner ud i livet.

Få fast medarbejder tilknyttet

Vores fagligt stærke medarbejdere har alle de praktiske og menneskelige færdigheder, der skal til for at varetage ejendomsservice. Vi gør en dyd ud af, at vi knytter vores medarbejdere fast til bestemte ejendomme i stedet for at sende nye hver dag. Resultatet er, at en tillidsrelation efterhånden bliver opbygget mellem beboerne i jeres ejendom og vores medarbejder, der gør hjælpen nem at finde.

Beboere får så sat navn og ansigt på, hvem de kan henvende sig til, når storskrald skal håndteres, legepladsen skal inspiceres, eller der skal foretages flyttesyn. Tryghed og sammenhæng faciliterer vi for beboere – og for jer.

Vi kan være en aktiv medspiller

Gennem tiderne har vi serviceret talrige ejer- og andelsboligforeninger samt private virksomheder og offentlige myndigheder. Afhængigt af jeres ønsker kan vi enten være en passiv eller en aktiv medspiller i at hjælpe med de fremadrettede ambitioner for ejendommen.

Vi kan bl.a. træde til ved:

  • Kvartals- og byggemøder, hvor vi kan sidde med og optimere vores ydelser ud fra jeres mål
  • Generalforsamlinger, hvor vi får en god idé om, hvad I ønsker for ejendommen i grove træk
  • Budgetter, hvor vi bliver klogere på økonomiske vilkår og kan tilrettelægge tjenester derefter

Som sagt er det op til jer, hvor meget I ønsker at have os med inde over disse processer, men det er inkluderet i den pris, I betaler for ejendomsservicen. Vores ejendomsservice i Ballerup er dermed meget fleksibel og kan skræddersyes til jeres behov.

Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud på ejendomsservice Ballerup

Vi servicerer nu ca. 50 ejendomme, men vi står altid klar til at tage vare på endnu flere.

Kontakt Effektiv Ejendomsservice i dag for at få et uforpligtende tilbud på ejendoms-og viceværtsservice i og omkring Ballerup.