Ejendomsservice Birkerød
Ejendomsservice

Ønsket om ejendomsservice i Smørum opfylder vi hos Effektiv Ejendomsservice

Ukrudt rykker hurtigt ind mellem fliserne, hvis ikke det bliver taget jævnligt. Storskrald hober sig op, hvis ingen henter det. Opgangen forbliver mørk, hvis pæren aldrig bliver skiftet. Ved at lave en aftale med os hos Effektiv Ejendomsservice sikrer I, at al vedligeholdelse bliver taget regelmæssigt af vores dygtige medarbejdere. Med vores godt 30 års erfaring med at varetage serviceopgaver er vi et stærkt valg, og vi kan varetage al den foreliggende viceværts- og ejendomsservice i Smørum eller omegn.

Få ejendomsservice i Smørum inden- og udendørs året rundt

Vi udfører service på ejendomme i hele Storkøbenhavn samt Nord- og Midtsjælland, og med vores placering nær Roskilde Fjord kan vi hurtigt nå ud til jeres ejendom i Smørum. Medarbejderen, I får tildelt af os, går dog fast ude ved jer. Vedkommende varetager viceværts- og ejendomsservice på mange områder, fx:

  • Indendørs arbejdsopgaver som trappevask, lyspæreskift og flyttesyn af lejligheder
  • Udendørs arbejdsopgaver som lugning, beskæring af træer og tilsyn af fællesarealer
  • Beboerkontakt, omdeling af beboerinformation og kontakt til offentlige myndigheder

Medarbejderen bliver den personlige profil udadtil

Skal der bygges om på ejendommen, vil det også være relevant at trække på vores medarbejdere, der kan koordinere håndværkere. Da det er samme medarbejder, der går fast ude hos jeres ejendom og løser serviceopgaver, får beboere med tiden sat navn på personen, de skal henvende sig til, hvis de står med problemer af relation til vedligeholdelse. Henvendelserne slipper I så for at skulle tage stilling til, så I i stedet kan koncentrere jer om jeres kerneopgaver ved administrationen.

Ejendomsservice forankret i vores grundværdier

Gennem tidernes løb har vi serviceret flere typer ejendomme både privat og offentligt. Således har vi kendskab til vedligeholdelse af erhvervsejendomme, beboerforeninger på offentlige institutioner, ejer- og andelsboligforeninger samt forretningskæder og udenomsarealer som fx parkeringspladser.

Ved vores grundlæggelse i 1987 besluttede vi, at Effektiv Ejendomsservice skulle arbejde fra grundpillerne:

  • Den personlige og effektive fejekost, altså at medarbejdere bl.a. er imødekommende
  • Det forkromede og skarpe overblik, hvor vi altid har for øje, hvad der skal laves
  • Den tillidsfulde og professionelle relation, så kunden kan være tryg ved vores service

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i Smørum, kan du bare tage fat i os, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan kontakte os enten pr. mail, kontaktformularen på vores hjemmeside eller ved at ringe til os, hvor du finder alle vores kontaktoplysninger nederst på siden.