Ejendomsservice
Ejendomsservice

Ønsker du ejendomsservice i Gentofte og omegn - Se vores tilbud!

Hos Effektiv Ejendomsservice har vi 30 års erfaring med at stille ejendoms- og viceværtsservice til rådighed for vores kunder. Vi har i årenes løb opbygget et kundekartotek i og omkring Gentofte, der spænder over alskens boliger, bl.a.:

  • Andels- og ejerboligforeninger plus lejeboliger
  • Ejendoms investment og erhvervsejendomme
  • Hoteller og konferencecentre samt parkerings- og udenomsarealer

I kan trygt overlade både de daglige og periodiske serviceopgaver til en af vores medarbejdere. Når I indgår aftale med os, sætter vi nemlig en fast person på den givne ejendom. Det har de fordele, at medarbejderen bliver et velkendt ansigt blandt beboerne, så de ved, hvem det tilfalder at klippe græsset, skifte elpærer, sørger for rene og ryddelige fællesarealer, trappefejning plus meget andet.

Udover det kan I også være vis på, at vi finder en medarbejder, der kan være bindeleddet, når det kommer til at holde kontakt mellem såvel beboere, administration, håndværkere, ejere som bestyrelser. Så både de praktiske serviceopgaver og sikring af effektiv kommunikation håndterer de.

Vi har historik med sikre samarbejder

Effektiv Ejendomsservice bygger på værdier som respekt for ejendom og beboere, tillid mellem medarbejder og kunde samt tæt dialog og nære relationer. For at gøre vores arbejde optimalt er vi ofte med inde over de fora, hvor ejendommens drift diskuteres. Bl.a. kvartalsmøder, byggemøder, budgetter, generalforsamlinger og tilbudsgivning. Hvor meget I ønsker at bruge os er helt op til Jer, og udover den almindelige forpligtelse på ejendommen koster det ikke ekstra at inddrage os sådan.

Vi lægger vægt på lange, stærke samarbejder og har anno 2020 stadig kunder, vi samarbejdede med lige fra Effektiv Ejendomsservices begyndelse i 1987. Det ser vi som et kvalitetsstempel for det arbejde, vores dygtige medarbejdere udfører. Er I på udkig efter kompetent ejendomsservice, har vi dig derfor dækket.

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i Gentofte

Ønsker I at vide mere om vores tilbud i forhold til ejendoms- eller viceværtsservice i og omkring Gentofte, kan I kontakte vores personale, der sidder klar til at vejlede Jer og komme med uforpligtende tilbud til løsninger. Kontakt os gerne ved at bruge kontaktformularen på vores hjemmeside, ved at sende os en mail eller ved at ringe til os.

Tjek i øvrigt vores profil, referencer og overordnede tilbud, så I bliver klogere på, hvordan vi kan hjælpe Jer. Effektiv Ejendomsservice lover kvalitet i topklasse samt servicemindede medarbejdere.