Ejendomsservice Lyngby
Ejendomsservice

Find servicefolk til ejendomsservice i Lyngby hos Effektiv Ejendomsservice

Ved at hente hjælp fra professionel ejendomsservice i Lyngby slipper I for selv at skulle møde op for at slå græsset, finde hækkesaksene frem eller traske op på 4. etage for at skifte en sprungen pære.

Alle de og mange andre opgaver håndterer Effektiv Ejendomsservices medarbejdere. Vi sørger for at give jeres ejendom et par hænder og hjernen bag til at løfte alle typiske serviceopgaver samt de atypiske, der kan dukke op i forbindelse med fx renovering af ejendommen eller nye byggeprojekter.

I får så tiden til at koncentrere jer om det, I gør bedst: Administration af ejendommen på det overordnede niveau. Ved at tage fat i Effektiv Ejendomsservice får I vished om, at ejendommen ikke gror til, og at beboerne har en fast person at henvende sig til, når de har problemer i det daglige.

Få styr på den daglige ejendomsservice i og omkring Lyngby

Vores servicefolk har de praktiske og sociale færdigheder, der skal til for dels at vedligeholde ejendommen, dels håndtere beboeres henvendelser og dels holde kontakt til håndværkere eller offentlige myndigheder som kommunen.

Af arbejdsopgaverne kan bl.a. nævnes, at medarbejderne:

  • Tilser fællesarealer, legepladser mv.
  • Laver mindre anlægs- og asfaltopgaver
  • Sorterer og bortkører storskrald

Flyttesyn, aflæsning og indberetning at målere til forsyningen og kontrol af varmecentral laver de også.

Vi lægger vægt på, at det er faste medarbejdere, der kommer ud til jeres ejendom hver gang. På den måde får beboerne sat navn og ansigt på medarbejderen, så en tillidsrelation kan opbygges, og medarbejderen får lettere ved at få rutine på og optimere sin arbejdsgang ved at være samme sted.

Vi kan være en medspiller ved møder

Som en ekstra service, der kommer helt uden yderligere omkostninger for jer, er vores evne til at være en proaktiv medspiller ved lægning af budgetter, bygge- og kvartalsmøder, tilbudsgivning mv.

Når I anvender vores service til almindelige forpligtelse på ejendommen, kan I også vælge at inddrage os så meget i de planer, I lægger for ejendommen fremadrettet, som I ønsker. Vi kan således være ekstra proaktive efter ønske.

Jeres henvendelser besvares hurtigt

Vi bestræber os på at svare din henvendelse hurtigst muligt. Kontakt os allerede i dag og vi vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i Lyngby.

Vi værdsætter de lange samarbejder med en tillidsfuld, professionel relation til vores kunder, hvilket den brede kundeportefølje af beboerforeninger mv. også afspejler.