Ejendomsservice
Ejendomsservice

Effektiv Ejendomsservice hjælper med ejendomsservice i Hellerup og omegn

Krævende arbejde vil det altid være at holde sit hjem i stand, og så meget desto mere gælder dette for større ejendomme, hvor flere familier bor under samme tag, eller flere virksomheder har deres daglige erhverv. Heldigvis kan I slippe for selv at brænde ukrudtet mellem fliserne af, pudse vinduer og slå græsplænen. Vi hos Effektiv Ejendomsservice har nemlig masser af tilbud til rådighed til Jer, der leder efter hjælp til ejendomsservice i Hellerup og omegn. I samråd med os finder vi den rigtige løsning til Jer.

Fra vores spæde opstart i 1987 og her godt 30 år frem i tiden har vi konsekvent præsteret, når det gælder at matche kunders behov for ejendomsservice med alle vores talentfulde medarbejdere, der besidder al den nødvendige viden til at give Jer service i topklasse. Kontakt os og få et tilbud!

Vores kunder er altid i centrum

Effektiv Ejendomsservice bygger på principper om personlig og effektiv tjeneste, hvor vi ønsker at skabe en sund relation til både bestyrelse, administrator og beboere. Samtidig holder vi altid fast i det skarpe, forkromede overblik og sikrer, at arbejdet bliver udført til tiden, og at resultatet bliver ved at leve op til samme høje standarder. Samtidig fremmer vi tillidsfulde relationer, hvor vi udviser professionel selvstændighed i udførelsen af vores opgaver. Vores værdier spænder bredt, navnlig:

  • Kunden er i centrum
  • Vi skal skabe tæt dialog og nære relationer
  • Vi har respekt for hver ejendom og dens beboere

Hvad end vi taler andels- eller ejerboligforeninger, lejeboliger, hoteller, offentlige institutioners boligforeninger eller parkeringspladser og udenomsarealer, står vi klar til at levere professionel hjælp til vedligeholdelse. Vi lægger meget vægt på, at I får det samme ansigt at se hver gang ved en given ejendom. Ved at koble vores medarbejdere fast på Jeres ejendomme i Glostrup fremmer vi nemlig opbyggelsen af tillid og faciliterer, at medarbejderen fordyber sig og løbende optimerer sin indsats.

Vi skræddersyer et tilbud til Jer

Vi står til rådighed over hele Nord- og Midtsjælland plus Storkøbenhavn, så har I behov for ejendomsservice, er vi de rette at kontakte. Skriv til os via den online kontaktformular, send en mail afsted eller ring til os, og så finder vi den rette løsning til Jer. Ud fra Jeres ønsker og Jeres ejendoms behov skræddersyer vi et uforpligtende tilbud, I kan gå videre med i dine overvejelser.

Tag fat i Effektiv Ejendomsservice, hvis I ønsker professionel løsning af serviceopgaver i Hellerup.