Ejendomsservice
Ejendomsservice

Få professionel hjælp til ejendomsservice i Gladsaxe hos Effektiv Ejendomsservice

Vi hos Effektiv Ejendomsservice servicerer Nord- og Midtsjælland samt Storkøbenhavn og tilbyder derfor også ejendomsservice i Gladsaxe Kommune. Ønsker I at lægge mange af de daglige serviceopgaver forbundet med at drive en ejendom fra Jer, kan I ved at række ud til os få en af vores højtkvalificerede medarbejdere til at udføre opgaverne for Jer. Vores service har høj kvalitet, og vi tilbyder bl.a.:

  • En fast tilknyttet medarbejder, der hurtigt bliver fortrolig med ejendommen
  • Effektiv udførelse af trappevask, græsklipning, renholdelse af gangarealer samt lignende opgaver
  • At være et bindeled mellem bestyrelsen, beboere, håndværkere og ejere til at løfte kommunikationen

Som I kan se, giver vores personale Jer både hjælp med de lavpraktisk opgaver, der udføres dagligt i forhold til vedligeholdelse af ejendommen, men vi tilbyder også hjælp til de mere kommunikative opgaver ved at give Jer en serviceminded personale, der sikrer et stærkt samarbejde.

Fleksible tilbud og proaktiv ejendomsservice i og omegn Gladsaxe

Vores tilbud i forhold til ejendoms- og viceværtsservice er meget fleksible, da vi hos Effektiv Ejendomsservice kan følge med i såvel den daglige drift som bestyrelsens arbejde, alt efter i hvilket omfang I ønsker vores tilstedeværelse. F.eks. kan vi følge med i bygge- og kvartalsmøder, arbejdet med budgetter, tilbudsgivning og generalforsamlinger, så vi kan optimere medarbejderens indsats.

Vi vil gerne være en aktiv medspiller i ejendommens drift, der bestræber sig på at imødekomme Jeres behov. Denne proaktive tilgang til at drive forretning har vi haft længe, og at vi efter 30 års arbejde stadigvæk holder på nogle af vores første ejendomme, ser vi som et kvalitetsstempel af vores indsats. Vi gør meget ud af at præstere ud fra kundens individuelle behov.

Få et godt tilbud på ejendomsservice her

Søger I efter en pålidelig partner til at varetage ejendomsservice i Gladsaxe, står vi altså med flere løsninger til Jer. I er velkomne til at kontakte vores garvede personale, der ud fra Jeres ejendoms unikke vilkår kan skræddersy den bedste løsning til Jer. Vi står til rådighed pr. mail, telefon og via kontaktformularen på vores hjemmeside. Skriv eller ring, så vender vi tilbage til Jer hurtigst muligt.

Hos Effektiv Ejendomsservice vil I opleve kundeservice i særklasse og motiverede medarbejdere, der tropper kampklar op for at få bugt med ukrudtet, skidt og snavs samt sikre dagligt vedligehold.