Viceværtservice
Viceværtservice

Godt tilbud på viceværtsservice i Ballerup hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Ønsker I viceværtsservice i Ballerup eller omegn til Jeres ejendomme, finder I altid et godt tilbud hos Effektiv Ejendomsservice. Gennem mere end 30 år har vi matchet vores medarbejdere med kunders ejendomme og leveret alt inden for ejendoms- og viceværtsservice. Hos os lever idéen om den traditionelle vicevært, og det er vigtigt for os, at vores kunder og deres lejere får den bedste service.

Når I tager kontakten til os, får I en af vores medarbejdere ud til Jer fast, som varetager alt inden for serviceopgaver, der hører med til ejendommens daglige vedligeholdelse. Ved siden af det kommer opgaver som flyttesyn, aflæsning og indberetning af målere til forsyning og kontrol af varmecentral.

Viceværtsservice i Ballerup for flere typer ejendomme

Effektiv Ejendomsservice leverer løsninger af serviceopgaver i form af viceværtsservice i Ballerup til alle typer ejendomme. Vores portefølje spænder over samarbejder med talrige bestyrelser og foreninger i hele Storkøbenhavn samt Midt- og Nordsjælland. Vi har bl.a. erfaring med at servicere:

  • Offentlige myndigheder og offentlige institutioners boligforeninger
  • Ejer- og andelsboligforeninger samt ejendoms investment
  • Butikskæder, hoteller og konferencecentre mv.

Vi er i øvrigt fuldt ud i stand til at løfte Jeres opgaver inden for tilsyn med udendørs fællesarealer, inspicering af legepladser og cykelsanering. Vores dygtige viceværter kan også holde kontakten til håndværkere ved renovation, reparation eller bebyggelse. Desuden kan vores medarbejdere være Jeres mellemmand ved kontakten til beboere på ejendommen, fx ved at omdele beboerinformation.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Viceværten bliver det velkendte ansigt på ejendommen

Alle de praktiske opgaver i det daglige i form af trappevask, græsslåning, kantklipning, lugning af bede, ukrudtsbekæmpelse og håndtering af storskrald tager vores viceværter hånd om. Da de går ude hos Jer fast, bliver de det velkendte ansigt, som beboerne går til, når de står med en konkret serviceopgave. I slipper derfor for at modtage mange af den slags henvendelser, så I i stedet kan bruge Jeres tid på at bestyre eller administrere. Vores viceværter bliver servicens smilende ansigt.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Fra vores kontorers placering nær Roskilde Fjord er vi hos Effektiv Ejendomsservice altid inden for en overkommelig distance. Når det kommer til viceværtsservice til ejendomme på Sjælland, er vi derfor altid klar til at hjælpe. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en løsning af de serviceopgaver, der skal tages ved Jeres ejendom. I kan nå os pr. telefon, mail eller kontaktformular.