Viceværtservice
Viceværtservice

Viceværtsservice i Måløv, der er til at stole på, hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Hvor finder I viceværtsservice i Måløv, der er til at stole på? Det gør I hos Effektiv Ejendomsservice, hvor vi har over tre årtiers erfaring med at tilknytte dygtige medarbejdere med bredt kendskab til alle typer ejendomsservice på vores kunders ejendomme. Når I samarbejder med os, får I en fast vicevært til Jeres ejendom, som varetager alt i forhold til den daglige vedligeholdelse samt periodiske serviceopgaver.

Vores medarbejder bliver Jeres bindeled i det daglige til ejendommens beboere og har også kontakt til offentlige myndigheder. Mængden af henvendelser, I i bestyrelse eller administration skal svare på fra forskellige parter, bliver altså reduceret, ved at Jeres nye vicevært besvarer størstedelen af dem.

Al inden- og udendørs serviceopgaver håndteres

Græsslåning, hække- og kantklipning, beskæring af buske og træer, lugning af bede og bekæmpelse af ukrudt er forskellige bud på serviceopgaver udendørs, som vores viceværter varetager for Jer.

Af andre opgaver kan inspicering af legepladser nævnes sammen med cykelsaneringer og håndtering af affald, herunder storskrald. I kan altså stole på, at viceværten klarer alle udendørsopgaver.

Indendørsopgaver sørger vi også for – sprungne pærer bliver skiftet, uanset om lampen sidder i stueetagen eller på 8. sal. Trappevask bliver håndteret, og med jævne mellemrum udfører viceværten også hovedrengøring af trapperne. Varmecentralen bliver der også ført kontrol med.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Værdibåren viceværtsservice i Måløv og omegn

Jeres vicevært kan også tage fat på et par af de opgaver, der byder sig i forhold til flytning, renovation og forsyning. Flyttesyn udfører viceværten også, så I ikke behøver sende nogen ud til ejendommen. Når det er tid til at gøre forbruget op, kan viceværten træde til ved at aflæse målere og indberette forbrug til forsyningen.

Vi lægger stor vægt på, at alle Jeres opgaver bliver løst ud fra vores værdier om:

  • Respekt for hver ejendom og beboer
  • Tillid mellem medarbejder og kunde
  • Tæt dialog og nære relationer

Jeres tiltro til, at vi gør arbejdet ordentligt, betyder meget for os. Er I interesserede i at læse om, hvilke samarbejder vi har haft før, kan I læse referencerne her på siden i menuen øverst.

Få udført Jeres viceværtsservice hos Effektiv Ejendomsservice

Kontakt os med henblik på at få løst Jeres viceværtsservice i Måløv pr. telefon 46 73 02 67, pr. mail på info@effektiv-ejendomsservice.dk eller ved at bruge kontaktformularen på hjemmesiden.

Med vores placering nær Roskilde Fjord er ejendomme i Måløv og omegn inden for vores rækkevidde.