Viceværtservice
Viceværtservice

Har I brug for viceværtsservice i Stenløse? Effektiv Ejendomsservice klarer det for Jer!

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Fra vores kontor nær Roskilde Fjord sidder vi klar til at give Jer et godt tilbud på viceværtsservice i Stenløse og omegn, så I effektivt kan få taget hånd om al foreliggende service på Jeres ejendomme. Hvis I indgår et samarbejde med os, sender vi en af vores dygtige medarbejdere ud til Jer, som bliver Jeres faste vicevært. Vedkommende tager hånd om indre- og ydre service plus beboerkontakten.

Uanset hvilken type ejendom, I har, har vi hos Effektiv Ejendomsservice et tilbud til Jer. Gennem vores godt tre årtiers eksistens har vi udført viceværtsservice for ejer- og andelsboligforeninger, ejendoms investments, erhvervsejendomme som hoteller og konferencecentre samt butikskæder. Parkerings- og udenomsarealer plejer vores servicefolk også, så I finder en mangefacetteret service hos os.

Få en fast medarbejder til viceværtsservice i Stenløse

Vores vicevært går hos Jer fast, og det bliver den samme person, der møder op hver gang. At vi ikke bruger et rotationsprincip, hvor nye medarbejdere møder op fra dag til dag, gør det lettere for ejendommens beboere at få sat navn og ansigt på ham eller hende, de skal gå til, hvis de står med service at udføre i dagligdagen.

Konkrete eksempler på serviceopgaver, der skal løses fast, er bl.a.:

  • Trappevask, hovedrengøring, lyspæreskift og kontrol af varmecentral indendørs
  • Ukrudtsbekæmpelse, græsslåning, kantklipning og beskæring af træer udendørs
  • Håndtering af skrald, herunder sortering og bortkørsel af storskrald

Kompetencer til at foretage flyttesyn, cykelsaneringer og mindre anlægs- og asfaltopgaver kommer oven i alt dette. Derfor er I altså sikre på, at I får en kompetent medarbejder til viceværtsservice på Jeres ejendom i Stenløse, når I indgår et samarbejde med Effektiv Ejendomsservice.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Tre værdimæssige grundpiller

Hos Effektiv Ejendomsservice servicerer vi ud fra de tre værdimæssige grundpiller, vi har fulgt lige siden opstarten i 1987, og som vi har gode erfaringer med:

  1. Vi har altid det skarpe og forkromede overblik over Jeres ejendom og foreliggende serviceopgaver
  2. Vi giver en effektiv og personlig fejekost på Jeres ejendom
  3. Vi ønsker en tillidsfuld og professionel kunderelation

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt Effektiv Ejendomsservice i dag og få et uforpligtende tilbud på ejendoms- og viceværtsservice i Stenløse-området.

I kan kontakte pr. telefon, e-mail eller ved at benytte den digitale kontaktformular her på hjemmesiden.

Lad os høre mere om Jeres ejendom – så finder vi rette løsning.