Viceværtservice
Viceværtservice

Effektiv Ejendomsservice sørger for punktlig viceværtsservice i og omkring Smørum

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Når I står med serviceopgaver på Jeres ejendom, I ikke har tiden til at løse, kommer der hurtigt til at opbygge sig en uoverskuelig liste af opgaver, der skal ordnes. I har sikkert bl.a. brug for regelmæssig græsslåning, affaldshåndtering og trappevask.

Det, I har brug for, er en fast vicevært på ejendommen, som ordner de praktiske opgaver, svarer på henvendelser fra beboere og offentlige myndigheder i det daglige. Det, I har brug for, er viceværtsservice i Smørum udført af Effektiv Ejendomsservice – vi har mere end 30 års erfaring med at løse vores kunders serviceopgaver.

Punktlig service siden 1987

Siden 1987 har vi haft talrige samarbejder kørende, hvor nogle spænder over årtier. I kan læse et udvalg af referencer fra kunder på vores hjemmeside, og de fremhæver især vores punktlighed. Og punktlighed er netop ét af vores bærende principper for udførelse af viceværtsservice, hvor grundighed og ordentlighed er to andre.

Vores vicevært går fast på Jeres ejendom, hvilket betyder, at vedkommende hurtigt får sat sig ind i de arbejdsopgaver, netop dén ejendom byder på. Ved siden af det bliver viceværten også et velkendt ansigt på matriklen, så beboerne ved, hvem de har at gøre med, når der foretages flyttesyn, målere skal aflæses, en sprungen pære skiftes og så videre. Viceværten bliver således både et par effektive hænder i hverdagen og et værdsat bekendtskab for beboere på Jeres ejendom i Smørum.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Viceværtsservice til forskellige typer ejendomme

Effektiv Ejendomsservice tilbyder denne alsidige viceværtsservice til et væld af forskellige ejendomme, hvor vi før har serviceret såvel store boligselskaber som små boligforeninger og taget os af såvel private som offentlige myndigheders ejendomme.

Vores kundeportefølje spænder derfor bl.a. over:

  • Erhvervsejendomme og ejendoms investment
  • Hoteller og konferencecentre
  • Ejer- og andelsboligforeninger

Alle parkerings- og udenomsarealer tager vi også vare på, herunder tilsyn med legepladser mv. Ved renovering, bebyggelse og lignende er viceværten også i stand til at holde kontakt til håndværkere, så viceværten bliver Jeres lokalt forankrede øjne, der følger hele byggeprocessen nøje.

Vi giver et tilbud på viceværtsservice i Smørum

vad end I ønsker viceværtsservice i Smørum eller andre steder i Midt- og Nordsjælland eller Storkøbenhavn, sidder vi hos Effektiv Ejendomsservice klar til at hjælpe Jer og udarbejde et uforpligtende tilbud.

Kontakt os telefonisk på tlf.: 46 73 02 67, pr. mail på info@effektiv-ejendomsservice.dk eller ved at bruge kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Vi svarer Jeres henvendelse hurtigst muligt.