Viceværtservice
Viceværtservice

Effektiv Ejendomsservice tilbyder Jer fleksibel viceværtsservice i Ølstykke og omegn

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Savner I en sparringspartner, der kan sidde med ved byggemøder, kvartalsmøder, tilbudsgivning, generalforsamling og budgetlægning, og som har indblik i håndtering af service på Jeres ejendom? Det er services, vi tilbyder oveni den almindelige viceværtsservice i Ølstykke, der består af løsning af de daglige serviceopgaver på Jeres ejendom.

For hos Effektiv Ejendomsservice tilbyder vi fleksible ordninger inden for ejendoms- og viceværtsservice, hvor vi enten kan være en proaktiv part i at være med til at udarbejde de fremtidige visioner for ejendommen, eller vi kan nøjes med at udføre de daglige serviceopgaver.

Hvor meget, I ønsker at have os med inde over processer af betydning for ejendommens fremtid, er op til Jer, men den hjælp tilbyder vi uden anden omkostning for Jer end den almindelige forpligtelse på Jeres ejendom.

Vi udfører proaktiv viceværtsservice i Ølstykke og omegn

Hos Effektiv Ejendomsservice har vi siden 1987 leveret ejendoms- og viceværtsservice til alle typer ejendomme i Storkøbenhavn, Midt- og Nordsjælland. Store som små, offentlige som private – det gør ingen forskel.

Gennem tidens løb har vi varetaget indre og ydre vedligeholdelse og øvrig service for bl.a.:

  • Offentlige institutioners boligforeninger samt ejer- og andelsboligforeninger
  • Erhvervsejendomme, herunder hoteller, konferencecentre og butikskæder
  • Parkerings- og udenomsarealer, der hører med til vores kunders ejendomme

Både store boligselskaber og små boligforeninger har vi leveret service for over godt 30 års eksistens, og skulle I ønske at vide lidt om de erfaringer, vores kunder har gjort med os, kan I fx læse referencerne her på vores hjemmeside.

Hvis I har brug for flere informationer omkring vores services, er I velkomne til at kontakte os – vi er klar til at svare på Jeres spørgsmål.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Få løst de typiske viceværtsopgaver

Viceværten kan håndtere alt inden for flyttesyn, kontrol af varmecentral, vinterservice, aflæsning af forbrugsmålere, cykelsaneringer og mindre asfalt- og anlægsopgaver. Ved siden af det kommer de klassiske serviceopgaver som trappevask, græsslåning, ukrudtsbekæmpelse samt håndtering af storskrald.

Når I indgår i et samarbejde omkring viceværtsservice i Ølstykke hos os, får I dermed en medarbejder tilknyttet til Jeres ejendom, som kan løse et væld af forskellige opgaver punktligt og med høj arbejdsmoral. Hvis I vælger os, er I sikre på, at opgaverne bliver løst til tiden.

Få udarbejdet et uforpligtende tilbud specifikt til Jer

Hos Effektiv Ejendomsservice sidder vi klar ved telefon og computer til at besvare Jeres henvendelse.

Giv os lidt info om Jeres ejendom, og så kan vi hurtigt udarbejde et uforpligtende tilbud specifikt til Jer.