Viceværtservice
Viceværtservice

Effektiv Ejendomsservice tager hånd om viceværtsservice i Charlottenlund

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Hos Effektiv Ejendomsservice har vi over 30 års erfaring med at sikre stabil viceværtsservice for vores kunder i Nord- og Midtsjælland samt Storkøbenhavn, heriblandt Charlottenlund. Vores veluddannede altmuligmænd kan nemt træde til for at løfte opgaver inden for en ejendoms daglige drift, I står med. Vi matcher vores garvede medarbejdere med kundernes ejendomme, sådan at viceværten kommer til at gå der fast:

  • Beboere/lejere på Jeres ejendom får altså sat ansigt på viceværten, så tillidsrelationer skabes
  • Viceværten optimerer hurtigere sin arbejdsgang, end hvis han/hun har flere ejendomme

Vi har erfaret, at denne model både sikrer den personlige, men professionelle relation og det forkromede overblik, der fra Effektiv Ejendomsservices spæde start har været blandt grundpillerne.

Vi kan være proaktive, hvis I ønsker det

Over tre årtiers drift har vi opbygget et kundekartotek, der spænder over såvel offentlige som private boligforeninger i og omkring Charlottenlund. Bl.a. andelsboligforeninger, erhvervslejemål og ejendoms investment samt hoteller, konferencecentre og butikskæder med parkeringspladser og udenomsarealer har vi før beskæftiget os med. Vi stiler efter stabile samarbejder, hvor vi hjælper til i det omfang, I ønsker. Vi står klar til at indtage en mere proaktiv rolle i driften, hvis I har behov for det. Bl.a. ved:

  • At være inde over generalforsamlinger og budgetlægning
  • At følge med i bygge- og kvartalsmøder relateret til ejendommen
  • At være obs på beslutninger truffet inden for tilbudsgivning

Vi tager opgaven at skaffe denne indsigt på os, uden det koster Jer andet end den almindelige forpligtelse på ejendommen. Derved kan I være vis på, at hjælp løbende skræddersyes efter behov.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Få den daglige drift til at løbe som smurt

Leder I efter viceværtsservice i Charlottenlund, behøver I altså ikke skele længere end til Effektiv Ejendomsservice, for vi stiller pålidelige, kompetente viceværter til rådighed. Over årenes løb har vi samlet en masse referencer fra vores kunder, der priser os for at have stillet en livline til rådighed og effektivt at have håndteret periodiske serviceopgaver konsekvent. Vi leverer omfattende inden- og udendørs service og får den daglige drift til at løbe som smurt, så I ikke behøver bære den byrde.

Vi giver et uforpligtende tilbud

I kan altid kontakte vores kundeservice her på Effektiv Ejendomsservices hjemmeside for at høre mere om vores løsninger inden for viceværtsservice og få et uforpligtende tilbud, I kan tage med i Jeres overvejelser. Vi står til rådighed pr. mail, via online kontaktformular og telefon.

Bare tag fat i os, og sammen finder vi den rette serviceløsning!

Viceværtservice