Viceværtservice
Viceværtservice

Tjek vores viceværtsservice i Gladsaxe Kommune

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Hos Effektiv Ejendomsservice tilbyder vi viceværtsservice i hele Gladsaxe Kommune af høj kvalitet. Vi sørger for at matche en af vores erfarne ansatte med Jeres ejendomme, så I kan lægge mange af de daglige driftsopgaver fra Jer. Vores medarbejdere tager sig af såvel stort som småt som vicevært:

  • Intensive indsatser i forbindelse med ejendomsprojekter
  • Kontakt til håndværkere, fx ved renovation, reparation og nybyggeri
  • Småopgaver, der opstår i det daglige, fx på beboeres efterspørgsel

Vi gør en dyd ud af at skabe en personlig, men professionel relation mellem vores viceværter, beboere, ejere og administration. Skabelsen faciliteres ved, at vi sætter viceværten fast på Jeres ejendom. Vi kører altså ikke efter et rotationsprincip, men lader beboere sætte navn og ansigt på den samme medarbejder ved kun at lade ham/hende varetage hvervet som ejendommens vicevært.

Viceværtsservice i Gladsaxe rodfæstet i traditioner

Jeres behov for viceværtsservice i Gladsaxe tager vi gladeligt hånd om. Effektiv Ejendomsservice har siden 1987 været en værdsat samarbejdspartner for private såvel som offentlige institutioners boligforeninger, og vi tager selvfølgelig også hånd om erhvervslejemål. Vi tilrettelægger services ud fra grundpillerne:

  • Vi giver den personlige og effektive fejekost ved vores viceværtsservice
  • Vi har det forkromede og skarpe overblik, hvor vi optimerer arbejdsgange efter behov
  • Vi fremmer den tillidsfulde og professionelle relation, så I trygt overlader service til os

Grundpillerne udmøntes i et værdisæt, der lægger vægt på respekt for hver ejendom og beboer, tæt dialog og nære relation samt vores fokus på altid at have kunden i centrum. Vores tre årtiers historik med at finde løsninger til ejendoms- og viceværtsservice gør os stolt rodfæstet i traditioner.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Engagement i drift efter behov

Ønsker I det, kan vi være inde over andre aspekter af boligforeningens eller administrationens drift, bl.a. ved at sætte os ind i generalforsamlinger, kvartalsmøder, byggemøder og tilbudsgivning. Med den info er vi bedre i stand til at tilpasse vores services, så I får det bedste for Jeres penge. Det er den tilgang, vi har brugt i årevis, og vores positive referencer fra kundekartoteket tager vi til indtægt for, at vi har fat i noget af det rigtige. Vi står altså klar til at være så meget med, som I har behov for.

Lyder vi som en god samarbejdspartner til viceværtsservice i Gladsaxe, tag da fat i vores kundeservice og få et uforpligtende tilbud. Kontakt os hos Effektiv Ejendomsservice pr. mail, online formular eller telefon.