Viceværtservice
Viceværtservice

I finder viceværtsservice af høj kvalitet i Gentofte og omegn hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

I får lov at slippe for de mange daglige serviceopgaver, der hører med til viceværtsarbejde ved at hente en af vores dygtige medarbejdere ind til Jeres ejendom. Effektiv Ejendomsservice leverer, som navnet antyder, ejendoms- og viceværtsservice af høj kvalitet. Siden 1987 har vi arbejdet ihærdigt på at levere håndtering af viceværtsydelser af høj kvalitet. Vi har uden tvivl den rette løsning til Jer.

Vi formidler kontakt mellem ejer- eller andelsboligforeninger mv. og så vores viceværter over hele Nord- og Midtsjælland samt Storkøbenhavn. Heriblandt servicerer vi Gentofte Kommune i Region Hovedstaden, så leder I efter viceværtsservice i Gentofte og omegn, har vi et tilbud til Jer. Hos os får I en vicevært fast knyttet til Jeres ejendom, hvilket sætter et uforanderligt ansigt på vores medarbejder.

Vi deltager gerne aktivt i driften

Viceværter fra Effektiv Ejendomsservice kan varetage en række funktioner, der spænder over de mere lavpraktiske i forbindelse med daglig drift og til de sporadisk opstående omfattende opgaver, fx større ejendomsprojekter og løbende kontakt til håndværkere ved renovation, reparation eller nybyggeri. Viceværten bliver bindeleddet mellem beboere, bestyrelse, administration samt ejerne.

Med alle de mange parters muligheder for at falde tilbage på viceværten, når I står med en konkret serviceopgave, får I altså det hjælpende par hænder, I ellers ofte må være foruden. Ved siden af alt det følger også, at vi hos Effektiv Ejendomsservice gerne indtager en proaktiv rolle ved boligdriften:

  • Vi følger med i generalforsamlinger og lader Jeres planer sætte rammerne for vores indsats
  • Vi følger med i bygge- og kvartalsmøder, der kan spille ind på viceværtens arbejdsgang
  • Vi følger også med i udarbejdelse og vedtagelse af budgetterne for boligforeningen

Alt dette selvfølgelig i det omfang, I ønsker at inddrage os. Vi deltager i udarbejdelsen af planer for ejendommen fremadrettet, uden at det munder ud i nogen ekstra udgifter for Jer at tage højde for.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Vi er det korrekte valg

Effektiv Ejendomsservice er det korrekte valg, hvis I er på udkig efter viceværtsservice i Gentofte, da vi har tre årtiers erfaring med at matche vicevært og ejendom, hvad end vi taler offentlig eller privat ejendom til bolig eller erhverv. Ved service tager vi hånd om alle inden- og udendørs arealer.

Kontakt vores kundeservice og få et uforpligtende tilbud skræddersyet ud fra Jeres ejendoms unikke vilkår. I kan nå os hos Effektiv Ejendomsservice via mail, den online kontaktformular og telefonisk.