Viceværtservice
Viceværtservice

Effektiv Ejendomsservice udfører professionel viceværtsservice i Lyngby og omegn

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Vores medarbejder tager ud til Jeres ejendom i Lyngby og agerer vicevært, hvor han eller hun løfter alle de inden- og udendørs serviceopgaver i relation til vedligeholdelse samt beboerkontakt, aflæsning af målere med indberetning til forsyningen samt koordinering af håndværkere ved renoveringer mv.

Hos Effektiv Ejendomsservice står vi klar til at give Jer et tilbud på viceværtsservice i eller omkring Lyngby, hvor I får en af vores garvede servicefolk ud til Jer, som går på ejendommen fast.

Vedkommende lærer derfor hurtigt at håndtere servicen optimalt, så alt bliver udført til tiden og uden spildtid. Desuden bliver viceværten beboernes fortrolige, de går til, når de står med konkrete serviceopgaver, der skal løses, i det daglige.

Vi håndterer både inden- og udendørs serviceopgaver

Hvad kunne det fx være af serviceopgaver ved vedligeholdelse, som viceværten håndterer? Det er faktisk mange forskellige ting, hvor både forventelige og knapt så forventelige opgaver kan nævnes:

  • Pleje af udendørs arealer, herunder tilsyn med legepladser, beskæring af træer og buske, håndtering og bortskaffelse af storskrald, cykelsanering, bekæmpelse af ukrudt og lignende
  • Vedligeholdelse af indendørs arealer, bl.a. skiftning af sprungne lyspærer, trappevask og hovedrengøring af trapper, flyttesyn og omdeling af breve og beboerinformation til lejerne

En af vores ektra services er, at den medarbejder, der bliver Jeres vicevært, kan være med inde over de processer, der kører i ejendommens bestyrelse eller generalforsamling.

Elementer som tilbudsgivning, kvartalsmøder, budgetlægning, byggemøder mv. kan nævnes som steder, det kunne være en god idé for såvel Jer som Jeres vicevært, at denne får lov at sidde med ved bordet som sparringspartner. Viceværten har sin indsigt i service, og I har Jeres indsigt i planer for ejendommen, hvilket skaber et endnu stærkere samarbejde.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Klassisk viceværtsservice i Lyngby og omegn

Effektiv Ejendomsservice har over 30 års erfaring med at yde viceværtsservice for vores kunder, og som resultat har vi fået erfaringer om, hvad der virker, som I får lov at drage fordel af, når I anvender os som samarbejdspartner.

Vores koncept om at levere en personlig og effektiv fejekost i form af en klassisk vicevært til Jeres ejendom i Lyngby er bare en af vores værdier, og vi ved, at den virker i praksis.

Kontakt os for et godt tilbud på viceværtsservice

Er I interesseret i at få et tilbud på vores viceværtsservice? Kontakt Effektiv Ejendomsservice allerede i dag pr. telefon, mail eller ved at bruge kontaktformularen her på hjemmesiden, og så sørger vi for at besvare Jeres henvendelse hurtigst muligt.

Tænk aldrig mere på ejendomsservicen selv – overlad den trygt til vores dygtige servicefolk!