Viceværtservice
Viceværtservice

Få professionel viceværtsservice i Hellerup hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Leder I efter professionel viceværtsservice til at tage hånd om daglige og periodiske opgaver ved Jeres ejendomme og være bindeleddet mellem beboere, erhvervslejere, ejere og administration, finder I hos Effektiv Ejendomsservice optimal viceværtsservice i Hellerup. Vores ansatte sidder klar til at tage imod Jeres henvendelse, høre om Jeres ejendom og skræddersy den bedste løsning til Jer.

Vores viceværter varetager et væld af opgaver, både planlagte og pludseligt opståede. Vi vægter tilliden mellem vicevært, kunde og beboere højt. Vi præsterer altid vores bedste inden for felterne:

  • Daglig ejendomsservice med vedligeholdelse af alle inden- og udendørs arealer
  • Strømlinet kommunikation mellem beboere, ejere osv. med viceværten som knudepunkt
  • Hjælp under større byggeprojekter, hvor vi holder god kontakt til håndværkerne

Til at give Jer viceværtsservice i Hellerup i særklasse anbefaler vi, at I har en bestemt vicevært fast tilknyttet Jeres ejendom i stedet for at køre efter rotation. Resultatet er, at den enkelte vicevært kan forbedre sin arbejdsgang hurtigere, når vedkommende går samme sted hele tiden. Som noget andet får beboere og lejere også sat navn og ansigt på vores medarbejder, hvilket skaber tillid og tryghed.

30 års erfaring med viceværtsservice i og omkring Hellerup

Effektiv Ejendomsservice har godt 30 års erfaring med at skaffe veluddannede viceværter til ejendomme i Nord- og Midtsjælland samt Storkøbenhavn. Vi samarbejder stadig med flere af vores første kunder fra 1987, hvilket vi ser som et kvalitetsstempel af det arbejde, vi udfører.

Inde på vores hjemmeside kan I lære mere om os, vores tilbud for ejendoms- og viceværtsservice samt læse referencer fra vores tilfredse samarbejdspartnere over årenes løb. Og tjek vores værdier, der tæller:

  • Respekt for hver ejendom og beboer
  • Tillid mellem medarbejder og kunde
  • Tæt dialog og nære relationer

Som I nok kan udlede, er kunden central i vores øjne. Vi står klar til at finde det bedste tilbud, vi kan give Jer, så I hurtigt bliver klogere på, hvilken type viceværtsservice ejendommen skal bruge.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Få os ind over processerne

Vi kan efter ønske være med inde over generalforsamlinger, bygge- samt kvartalsmøder, lægning af budgetter og meget andet. Med den info kan vi tilrettelægge services, så de opfylder Jeres behov.

Har I fået blod på tanden for et samarbejde eller bare ønsker at vide mere om vores tilbud på viceværtsservice i Hellerup, kontakt os da pr. telefon, mail eller over vores online kontaktformular.

Effektiv Ejendomsservice står klar til at hjælpe – vi ser frem til at høre fra Jer.