Ejendomsservice Brøndby
Ejendomsservice

Få varetaget ejendomsservice i Brøndby med Effektiv Ejendomsservice

Vores medarbejdere står klar til at løfte den byrde, de daglige lavpraktiske opgaver med vedligehold af ejendomme udgør. Hos Effektiv Ejendomsservice rykker vi ud til Jeres ejendomme i Brøndby og omegn og præsterer service af høj kvalitet hver gang. I kan derfor trygt overlade al Jeres ejendomsservice i Brøndby til os.
Vi har godt 30 års erfaring med ejendomsservice og har lige siden den spæde start handlet ud fra principper om tillidsfulde kunderelationer og et skarpt overblik, så hængepartier ikke får lov at hobe sig op. Vi løfter derfor den daglige arbejdsbyrde for Jeres ejer- eller andelsboligforenings bestyrelse.

Professionel hjælp til serviceopgaver i alle ejendomme i Brøndby

Vores uddannede personale hjælper med at udføre alle de opgaver, der hører under den daglige drift, som det sig hør og bør. Med os som sparringspartner kan I forvente en effektiv udførelse af:

  • Klipning af græsarealer, så der altid vil være en flot græsplæne for beboerne at stå op til
  • Trappefejning, så skidt ikke får lov at hobe sig op hverken i indre opgange eller udendørs
  • Udskiftning af lyspærer, så vintermånederne ikke gør farlig fumlen i mørket til et livsvilkår

Som I i øvrigt kan se, varetager vi både inden- og udendørs opgaver. I får altså en grundig hjælp til at håndtere såvel daglige som periodiske serviceopgaver, der måtte opstå. Vores medarbejdere viger heller ikke fra pludselige opgaver, der kan opstå i kølvandet på sæsonskift eller vejrets hærgen.

Vores personale varetager desuden opgaver, der relaterer sig til kommunikation med beboere, så I slipper også for at skulle være bindeled mellem beboeren, der står med en konkret henvendelse relateret til ejendomsservice, og så den person der står for at udføre selve servicen i ejendommen.

Kontakt Effektiv Ejendomsservice

Kundekredsen hos Effektiv Ejendomsservice spænder over ejer- og andelsboliger, hvor vi sammen med de tilknyttede administrationer konsekvent har sørget for stabil service.

Ejendoms investment, offentlige institutioners boligforeninger, konferencecentre, hoteller samt forretningskæder med deres parkerings- og udendørsarealer – vi har erfaring med at servicere mange kundetyper, og vores kundeservice står selvfølgelig klar til at svare på alle Jeres henvendelser angående tilbudte ydelser, pris og rammerne for samarbejde mellem vores servicepersonale og ejendommens administration.

Står I med ejendomme i Brøndby og vil gerne slippe for de daglige serviceopgaver, kan vi altså hjælpe Jer, så I får professionel håndtering af inden- og udendørs service til Jeres ejendomme. Har vi Jeres interesse, så tag endelig fat i Effektiv Ejendomsservice via vores kundeformular, mail eller tlf.