Ejendomsservice Hvidovre
Ejendomsservice

Få ejendomsservice i Hvidovre håndteret af fast medarbejder

Vi er din løsning på behov for ejendomsservice i Hvidovre samt hele resten af Storkøbenhavn plus Nord- og Midtsjælland. Hos Effektiv Ejendomsservice har vi siden 1987 koblet vores medarbejdere op på vores kunders ejendomme, så den daglige drift og dialog med beboere alt sammen bliver håndteret af samme person.

Offentlige myndigheder, erhverv og private foreninger – hvilken form en ejendomsadministration du end har, tilbyder vi samarbejder, så I slipper for selv at udføre diverse opgaver som:

  • Aflæsning af målere og indberetning til forsyning
  • Kontakt til offentlige myndigheder, herunder kommunen
  • Trappevask, kantklipning, affaldshåndtering og lignende

Både de praktiske opgaver og de kommunikative får du løst. Oven i det kommer, at beboerne på jeres ejendom får en fast mellemmand at gå til, når de står med praktiske opgaver i det daglige. Så ved at kontakte en af vores medarbejdere, bliver tvivl om rette sted for beboere at søge hjælp fjernet.

Kvalificerede servicefolk til enhver opgave

Ved siden af ”blot” de forskellige opgaver inden for vedligeholdelse og beboerkontakt, der hører med til en typisk arbejdsdag for medarbejdere i vores ejendomsservice, kommer medarbejdernes evne til at foretage særopgaver.

Syn i forbindelse med fraflytning er de fuldt ud kvalificerede til at lave. De har også det skarpe øje for fejl og mangler ved fællesarealer, herunder legepladser, som de reagerer på. De kan også koordinere håndværkerne i forbindelse med byggeri eller renoveringer.

Vi vil gerne sidde med ved bordet

Effektiv Ejendomsservices løsninger inden for viceværts- og ejendomsservice i Hvidovre er fleksible på den måde, at vi alt efter jeres ønsker kan være inde over de steder, hvor beslutninger om jeres ejendoms drift fremadrettet bliver truffet.

Det kan så bl.a. betyde, at vi kan sidde med ved bordet til:

  • Tilbudsgivninger
  • Kvartals- og byggemøder
  • Generalforsamlinger og budgetter

Logikken ved at have os med er, at vi har indsigten, hvad angår den optimale måde at føre jeres ambitioner for ejendommen ud i livet på, når det gælder den praktiske del af den daglige drift. Som noget andet kan vi også bedre tilrettelægge indsatsen, når vi er bekendte med det store perspektiv.

Kontakt Effektiv Ejendomsservice og hør mere om ejendomsservice i Hvidovre

Er I i tvivl om, hvorvidt vi hos Effektiv Ejendomsservice er de rette til at udføre ejendomsservice til jeres ejendomme i Hvidovre eller omegn?

Ring til os pr. telefon 46 73 02 67, pr. mail på info@effektiv-ejendomsservice.dk eller ved at bruge den online kontaktformular her på vores side og hør mere.