Ejendomsservice København
Ejendomsservice

Få tilbud på ejendomsservice i København hos Effektiv Ejendomsservice

Når træerne begynder at visne hen på efteråret, har I brug for løvopsamling. Når den udendørs trappe ned til vaskerummet bliver belagt med is om vinteren, har I brug for vinterservice. Når forår og sommer kommer, skal græsplænen slås. I kan gøre alt det selv – og så ikke have så meget tid til overs til at løfte de administrative opgaver – eller I kan i stedet finde en dedikeret ejendomsservice i København.

Effektiv Ejendomsservice arbejder i Storkøbenhavn foruden hele Midt- og Nordsjælland, og vi skal nok sørge for, at årets skiftende opgaver inden for vedligeholdelse bliver udført af dygtige fagfolk.

Få alle serviceopgaver håndteret

Vi sidder inde med veluddannede medarbejdere, som forstår sig på alle de praktiske og dialogmæssige opgaver, der hører med til det at lave god ejendomsservice. Når I kontakter os, vil vi så sætte en af vores medarbejdere på jeres ejendom fast. Medarbejderen bliver jeres ansigt udadtil forstået på den måde, at han eller hun holder kontakten til ejendommens beboere og vil være synlig på dens udendørs og indendørs arealer.

Vi tilbyder ejendomsservice til alle ejendomme, herunder:

  • Offentlige institutioners boligforeninger samt private ejerforeninger mv.
  • Hoteller, forretningskæder og konferencecentre med evt. parkeringspladser
  • Erhvervsejendomme af forskellig slags og ejendomsinvestment

Opgaver som skaktning, sortering af storskrald og beskæring af træer og buske udfører vores servicefolk på lige fod med flyttesyn, koordinering af håndværkere og omdeling af breve samt beboerinformation. Hvad end netop jeres ejendom står med af opgaver, løser medarbejderen dem.

Vi når hurtigt ud til Jer

Effektiv Ejendomsservice har eksisteret siden 1987, og siden da har vi drevet forretning ud fra principper om at give vores kunder den personlige fejekost, at have det forkromede overblik og at opbygge den tillidsfulde, men professionelle relation til vores kunder.

Vores kontorer ligger nær Roskilde Fjord, hvilket giver os en god placering i forhold til at møde op ude hos jeres ejendomme på hele Sjælland med kort varsel. Vi er både et kvalitets-, værdi- og distancemæssigt godt valg til ejendomsservice i København og omegn.

Ring eller skriv for uforpligtende tilbud på ejendomsservice i København

I kan ringe til os på tlf.: 46 73 02 67, skrive til info@effektiv-ejendomsservice.dk eller benytte kontaktformularen her på vores hjemmeside. Så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt med et tilbud på viceværts- og ejendomsservice i København, I kan gå videre med frem mod endelig beslutning.

Vi er sikre på, at vi har en løsning, der letter byrden ved serviceopgaver for jer!