Ejendomsservice Vanløse
Ejendomsservice

Få styr på ejendommen med ejendomsservice i Vanløse fra Effektiv Ejendomsservice

Hos Effektiv Ejendomsservice lægger vi stor vægt på, at Jeres inden- og udendørsarealer tager sig så godt ud som muligt, og derfor arbejder vi hver dag for at sikre en solid vedligeholdelse af de ejendomme, vi varetager ejendomsservice for i og omkring Vanløse.

Det indre vedligehold kommer til udtryk ved trappevask, pæreskift og kontrol af varmecentral, mens vi udendørs klipper græs, beskærer kanter og bekæmper ukrudt.

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på både viceværts- og ejendomsservice, ligesom vi kan besvare alle spørgsmål til vores arbejdsmetoder, I måtte have. Kontakt os i dag og hør mere!

Håndtering af alle serviceopgaver i Vanløse og omegn

Måden, vi leverer løsningen af Jeres serviceopgaver på, er ved at tilknytte en af vores veluddannede medarbejdere til Jeres ejendom, hvor vedkommende så går fast ved netop den ejendom og ikke bliver erstattet med en ny person hele tiden. Ved at lade den samme medarbejder arbejde på en given ejendom, lærer vedkommende gradvist at optimere ejendomsservicens håndtering, så alt forløber som smurt.

Alle oplagte og visse mindre oplagte opgaver tager medarbejderne hånd om, når de er ude ved jer, f.eks.:

  • Omdeling af breve og beboerinformation plus øvrig beboerkontakt
  • Aflæsning af målere og indberetning af forbrug til forsyningen
  • Cykelsaneringer og inspiceringer af legepladser samt øvrige fællesarealer

Skal der bygges om eller bygges nyt, kan vores medarbejder også være belejlige med at koordinere håndværkerne ud fra hensyn til Jer og beboerne. Endelig er vores medarbejder som lokal vicevært en oplagt person for beboerne at gå til, når de står med gøremål at udføre.

Overlad den daglige drift til os

Vores kundeportefølje spænder over hoteller, konferencecentre og butikskæder med deres tilknyttede parkeringspladser og udenomsarealer. Vi har udført ejendomsservice for såvel ejer- som andelsboligforeninger og for offentlige institutioners boligforeninger.

Gennem mere end 30 år har vi serviceret ejendomme og haft faste samarbejder næsten lige så længe. I kan dermed trygt overlade den daglige drift af jeres ejendomme til os og i stedet fokusere på Jeres kerneopgaver og administration på et overordnet niveau.

Vi udarbejder et tilbud til Jer

Ønsker I at vide mere om Effektiv Ejendomsservice og vores tilbud på ejendomsservice i Vanløse, kan I skrive til info@effektiv-ejendomsservice.dk, ringe på tlf.: 46 73 02 67 eller bruge den online kontaktformular på vores hjemmeside, I tilgår i menuen øverst.

Sammen skal vi nok finde den rigtige løsning inden for viceværts- og ejendomsservice til jeres ejendom – og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til Jer.