Ejendomsservice
Ejendomsservice

Effektiv Ejendomsservice sikrer dig stærk ejendomsservice i Glostrup og omegn

Benyt Jer af en vores løsninger til ejendomsservice i Glostrup og omegn, så I kan få lov at slippe for selv at skulle trille ud af garagen med græsslåmaskinen eller skifte en sprunget pære.

Vi hos Effektiv Ejendomsservice gør det let for Jer, at finde en veluddannet medarbejder, der på fast basis møder op ved Jeres ejendom for at løse Jeres serviceopgaver med en høj faglighed. I slipper for besværet med de opgaver og kan bruge energien på andre vigtigere til for bestyrelsen.

Hos Effektiv Ejendomsservice er vi erfarne indenfor kvalitetsløsninger, når det gælder ejendoms- og viceværtsservice i Nord- og Midtsjælland samt Storkøbenhavn, herunder Glostrup. Vi har siden 1987 været til stede på det danske marked for ejendomsservice og har dannet et bredt kundekartotek af:

  • Boligforeninger til offentlige institutioner
  • Hoteller og konferencecentre
  • Ejer- og andelsboligforeninger samt lejeboliger

Vi tager os selvfølgelig også af eventuelle parkeringspladser og udenomsarealer. Alt hvad der hører til Jeres ejendomme af udendørs arealer og mange fælles indendørsarealer, hjælper vores medarbejdere med at vedligeholde. Vores mange referencer og lange samarbejder tager vi til indtægt for troen på kvaliteten af vores arbejde. Hos Effektiv Ejendomsservice står vi klar til at hjælpe med at finde en løsning dagligdagens driftsopgaver.

Inddrag os så meget, som du har behov for

Blandt vores ejendomsservice- og viceværtsløsninger finder I muligheden for at inddrage os i det omfang, I har behov for, når det gælder beslutningstagning af relation til ejendommen. Vi følger gerne med i og kan efter ønske være inde over Jeres bygge- og kvartalsmøder, tilbudsgivning, afvikling af generalforsamlinger og vedtagelse af budgetter. Med den information i hænde kan vi give Jer en bedre service, fordi den vil tage udgangspunkt i Jeres ambitioner for boligforeningen fremadrettet.

Da vi sætter en fast medarbejder på jeres ejendom, kan I desuden nyde godt af at have en medarbejder gående, der møder forberedt op hver gang og altid er bevidst om, hvor langt vedkommende er nået med sine opgaver inden for vedligeholdelse. Beboere får i øvrigt sat et ansigt på vores medarbejder.

Få et uforpligtende tilbud og en skræddersyet løsning

Effektiv Ejendomsservice står til at besvare Jeres henvendelser, hvis I ønsker at vide mere om vores løsninger, høre om priser, virksomhedens principper eller få et uforpligtende tilbud at gå videre med. Tag fat i os enten via vores digitale kontaktformular, ved at sende os en mail eller ved at ringe til os enten på mobil eller kontorets telefon. Ræk ud, hvis I vil vide mere – så svarer vi hurtigt!