Ejendomsservice Vallensbæk
Ejendomsservice

Leder I efter ejendomsservice i Vallensbæk? Få hjælp fra Effektiv Ejendomsservice

Hos Effektiv Ejendomsservice har vi mere end 30 års erfaring med at håndtere vores kunders serviceopgaver – Jeres ejendom er derfor i trygge hænder hos os. Vi tilbyder ejendomsservice i Vallensbæk-området såvel som så flere andre steder i Storkøbenhavn samt Midt- og Nordsjælland. Med vores beliggenhed nær Roskilde Fjord er vi placeret godt i forhold til at nå vores kunder med kort varsel. Selve medarbejderen, der skal lave jeres service, har I dog hos jer fast.

Få en fast medarbejder ud til jeres ejendom

Ønsker I at slippe for de lavpraktiske opgaver i forbindelse med vinterens komme eller de talrige omgange græsklipning og træbeskæring, som årets øvrige årstider bringer, vil vi gerne udarbejde et godt tilbud til Jer.

Vi laver service for talrige ejendomme, hvor vi bl.a. udfører ejendomsservice for:

  • Erhvervsejendomme, herunder hoteller, konferencecentre og butikskæder
  • Ejer- såvel som andelsboligforeninger og offentlige institutioners boligforeninger

Vores veluddannede medarbejdere har den rigtig faglige viden, der knytter sig til at lave viceværts- og ejendomsservice. Derudover arbejder de hele tiden på at optimere deres arbejdsgang, så de hurtigt får indarbejdet en effektiv rutine kort tid efter opstart med ejendomsservice hos jer.

Her er det vigtigt at nævne, at det er den samme medarbejder, der er ude hos jer fra gang til gang. Fordelen for Jeres beboere er især, at de får knyttet navn til personen, der laver servicen. Det skaber tillidsrelationer, så beboerne går til medarbejderen med de daglige problemer.

Vi løser et stort spektrum af ejendomsserviceopgaver i Vallensbæk

Arbejdsopgaverne tæller mange af dem, I forventer, plus særopgaver ved specielle lejligheder. Hvad angår den daglige vedligeholdelse, kan der af de indre og ydre praktiske opgaver udpeges følgende:

  • Trappevask, lyspæreskift og skiftning af navneskilte ved ind- og fraflytning
  • Ukrudtsbekæmpelse, lugning af bede og håndtering af affald, inkl. storskrald
  • Flyttesyn, aflæsning og indberetning af målere og koordinering af håndværkere

Ved siden af disse opgaver kan vi hos Effektiv Ejendomsservice være en medspiller i forhold til at realisere jeres planer for ejendommen fremadrettet, hvis I lader os sidde med til generalforsamling, bygge- og kvartalsmøder eller budgetlægningen. Vi vil gerne være inde over jeres ambitioner med ejendommen.

Kontakt os og få hurtigt svar

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i Vallensbæk ved at kontakte Effektiv Ejendomsservice allerede i dag. Vi står klar til at besvare jeres henvendelser pr. mail, kontaktformular eller telefon.