Viceværtservice
Viceværtservice

Få professionel viceværtsservice i Brøndby hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Vores viceværter hos Effektiv Ejendomsservice rykker ud til såvel private som offentlige boligforeninger, sætter sig hurtigt ind i arbejdsgangen for Jeres ejendomme og bliver et velkendt ansigt i det daglige.

Med en vicevært fra Effektiv Ejendomsservice har I et bindeled mellem beboere, håndværkere, administration samt ejere, så I får et kommunikativt knudepunkt, alle parter kan falde tilbage på, når de ikke ved, hvor de skal henvende sig, fx i forbindelse med renovation, serviceløsning eller beboerinddragelse.

Leder I efter viceværtsservice i Brøndby eller omegn, hjælper vi Jer med at udfylde rollen, så I kan være vis på, at arbejdet bliver gjort. Vi gør også meget ud af, at I får en fast medarbejder til Jeres ejendom:

  • Dels opbygger det tillid ved, at beboerne får sat navn og ansigt på viceværten
  • Dels får viceværten en stejlere lærings- og forbedringskurve ved at gå samme sted

I kan derfor kontakte os hos Effektiv Ejendomsservice, hvis I ønsker at finde en ny vicevært til Jeres ejendomme, hvad end Jeres ejendomme ligger i Nord- eller Midtsjælland samt i Storkøbenhavn.

Vi har en bred kundeportefølje i Brøndby

Effektiv Ejendomsservice hjælper bl.a. med viceværtsservice i Brøndby. Vi har over 30 års erfaring med servicering af boligforeninger og har opbygget en kundeportefølje, der spænder vidt og bl.a. tæller:

  • Offentlige foreningers boliginstitutioner
  • Hoteller og konferencecentre
  • Forretningskæder med parkerings- og udenomsarealer

Visse af vores kunder har vi samarbejdet med siden vores opstart i 1987, hvilket vi ser som tegn på, at vi leverer en efterspurgt og kvalitetsrig ydelse. Vi gør desuden meget ud af at være så meget inde over den daglige drift og beslutningsprocesser relateret til ejendommen, som kunderne ønsker. Derfor kan vi bl.a. være medspiller ved generalforsamlinger, bygge- og kvartalsmøder samt årlig budgetlægning.

Hos Effektiv Ejendomsservice har vi lige fra starten af bygget på tre grundpiller, der sætter rammerne for vores måde at drive forretning på. Vi værdsætter såvel den personlige og effektiv fejekost, det forkromede og skarpe overblik som den tillidsfulde og professionelle relation. Udover det opererer vi efter et værdisæt, der er tilrettelagt, så vi konsekvent kan yde service af høj kvalitet i form af bl.a.:

  • Respekt for hver ejendom og dens beboere
  • Tillid mellem medarbejder og kunde
  • Tæt dialog og nære relationer
Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt Effektiv Ejendomsservice i dag for at få et uforpligtende tilbud på viceværtsservice i Brøndby at gå videre med. Nå os skriftligt via mail og kontaktformular på vores hjemmeside eller telefonisk.