Viceværtservice
Viceværtservice

Få pålidelig viceværtsservice i København hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

At slå græsset, luge bede og beskære træer er tre eksempler på tilbagevendende opgaver, der i tide og utide byder sig på en ejendom. I har måske ikke overskuddet ved siden af bestyrelsesarbejdet eller administration af Jeres ejendom til at håndtere den slags praktiske opgaver oven i – men det er okay, for Jeres viceværtsservice i København klarer vi hos Effektiv Ejendomsservice. Mere end 30 års erfaring inden for løsning af serviceopgaver på vores kunders ejendomme udgør vores stærke erfaringsgrundlag.

Vi har serviceret alt fra ejer- og andelsboligforeninger til offentlige institutioners boligforeninger og erhvervsejendomme, hoteller og konferencecentre samt diverse medhørende parkeringspladser og udenomsarealer. Det betyder, at vi også er klar til at servicere Jeres ejendom.

Gode referencer fra glade kunder

Siden vores opstart i 1987 har vi lagt stor vægt på at skabe et stærkt tillidsforhold med vores kunder, hvilket har resulteret i mange, langvarige samarbejder og glade kunder. Hvis I er interesseret, kan I læse referencer fra et udsnit af vores samarbejdspartnere her på hjemmesiden og lære mere om, hvem vi er.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Grundig viceværtsservice i Københavns-området

Vores viceværter løfter udover den daglige vedligeholdelse også beboerkontakten og kan træde til ved bl.a. flyttesyn, koordinering af håndværkere, kontrol af varmecentral og aflæsning af forbrugsmålere med indberetning til forsyningen. Dertil kommer inspicering af legepladser plus håndtering af skrald.

Som en ekstra bonus kan vi hos Effektiv Ejendomsservice sidde med ved nogle af de processer, der knytter sig til Jeres planer for ejendommen, så I får vores indsigt med service at trække på.

Uden anden omkostning for Jer end den almindelige forpligtelse på ejendommen kan vi være inde over:

  • Generalforsamlinger i boligforeninger, lægning af budgetter og tilbudsgivning
  • Kvartals-, bygge- og visse andre møder ved tilbagevendende eller særlige lejligheder

Om I ønsker at have os med ved beslutningsbordet, er op til Jer selv. Men der er de fordele ved det, at I på den ene hånd vil kunne træffe beslutninger ud fra et bredere servicegrundlag, samt vi har bedre mulighed for at tilpasse vores viceværtsservice ud fra Jeres mål og drømme med ejendommen.

Kontakt os allerede i dag!

Hvis I er interesseret i at høre mere om, hvad vores viceværtsservice kan gøre for jer, er I meget velkomne til at kontakte Effektiv Ejendomsservice i dag pr. mail, telefon eller den digitale kontaktformular på hjemmesiden.

Sammen finder vi den bedste løsning til Jer.