Viceværtservice
Viceværtservice

Få klassisk viceværtsservice i Hvidovre fra Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

I slipper for komplikationer i den daglige drift, når I har en af vores erfarne medarbejdere til at håndtere viceværtsservice i Hvidovre for Jer. Vi tilbyder Jer en in-house vicevært med et bredt kendskab til løsning af praktiske og kommunikative serviceopgaver, der byder sig i det daglige. Det betyder derfor, at kan være bindeled mellem beboere, bestyrelse, håndværkere og administratorer i Jeres ejendom.

Oven i det kommer viceværtens evne til at besvare henvendelser fra beboere af relation til ejendommens daglige drift. Viceværten kan også møde op ved lejligheder og foretage flyttesyn, aflæse målere og indberette forbruget til forsyningsvirksomheder samt føre kontrol af Jeres varmecentral.

Klassiske viceværtsservice i Hvidovre og omegn findes hos os

Hos Effektiv Ejendomsservice lever den klassiske idé om viceværten som den lokale vicevært i bedste velgående. Vi lægger stor vægt på, at såvel I som Jeres ejendoms beboere får en tillidsfuld og professionel relation til vores udsendte medarbejder. For at sikre det lader vi det altid være samme medarbejder, der møder op ude hos Jer. Vi kører ikke efter noget rotationsprincip, hvor vi sender et nyt ansigt ud til ejendommen hver gang. I og beboerne får således kun én persons navn at lære.

En anden fordel ved denne forretningsmodel er, at viceværten kun får én ejendom at specialisere sig i. Derved får medarbejderen hurtigt rutiner og optimerer sin arbejdsgang, så vedkommende udfører alle opgaver til tiden med stor grundig- og ordentlighed.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Få løst en bred vifte af serviceopgaver

De praktiske opgaver er alle dem, I har en almindelig forventning om, at viceværter udfører, når det gælder ejendomsservice. Ved siden af det kommer så også mindre oplagte serviceopgaver.

Vi udfører:

  • Trappevask, lyspæreskift, cykelsanering og inspicering af legepladser
  • Græsslåning, kantklipning, lugning, ukrudtsbekæmpelse og hækkeklipning
  • Skaktning, vinterservice samt sortering og bortkørsel af storskrald

Dermed får I løst en bred vifte af serviceopgaver, når I får Jeres viceværtsservice i Hvidovre leveret af Effektiv Ejendomsservice. Når først I har vores medarbejder til at løfte opgaverne, kan I trygt overlade de praktiske opgaver til os, og I kan tage fat på bestyrelsesarbejde eller Jeres ejendoms administrative opgaver.

Effektiv Ejendomsservice hjælper jer

Effektiv Ejendomsservices kontorers placering nær Roskilde Fjord gør det nemt at servicere Jeres ejendomme i Storkøbenhavn samt Midt- og Nordsjælland.

Ring til os i dag på tlf.: 46 73 02 67, skriv til os på info@effektiv-ejendomsservice.dk eller benyt den digitale kontaktformular på hjemmesiden.