Viceværtservice
Viceværtservice

Få klassisk viceværtsservice i Vanløse hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Vi tager hånd om Jeres behov for viceværtsservice i Vanløse og omegn. Med Effektiv Ejendomsservices over 30 års erfaring med at udføre ejendoms- og viceværtsservice for vores kunder ved at tilknytte erfarne viceværter til deres ejendomme, er vi et godt valg.

I får en vicevært til at gå ude hos Jer fast, der løser Jeres serviceopgaver i det daglige. Vedkommende vil hurtigt kunne sætte sig ind i Jeres ejendom og den bedste måde at løse de foreliggende serviceopgaver, og Jeres beboere vil hurtigt bygge et tillidsforhold op til viceværten, da det netop er den samme person, de ser hver eneste dag.

Som noget andet er vores viceværter også i stand til at være inde over de processer, der forløber af betydning for den fremtidige drift af ejendommen. Generalforsamlinger, bygge- og kvartalsmøder, lægning af budgetter og tilbudsgivning. Vi kan sidde med de steder uden ekstra omkostning for Jer.

Vi løser et væld af serviceopgaver

Når først vores medarbejder er ude på Jeres ejendom og laver viceværtsservice, vil vedkommende kunne udføre et væld af forskellige opgaver, der knytter sig til både den inden- og udendørs service såsom:

  • Skaktning, kontrol af varmecentral, vinterservice, cykelsaneringer og legepladsinspektion
  • Lugning af bede, græsslåning, træ- og hækkeklipning samt ukrudtsbekæmpelse
  • Trappevask, periodisk hovedrengøring og udskiftning af sprungne pærer

Flyttesyn, aflæsning af varmemålere og omdeling af breve og beboerinformation er tre andre punkter, hvor vores kyndige servicefolk kan træde til. Ønsker I en alsidig viceværtsservice til Jeres ejendomme i Vanløse, er I derfor velkomne til at tage kontakt til os hos Effektiv Ejendomsservice.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Få klassisk viceværtsservice i Vanløse

Vi udfører ejendoms- og viceværtsservice ud fra principper om at have det skarpe og forkromede overblik, at levere den personlige fejekost og at bygge en tillidsfuld, professionel relation til vores kunder.

Alle de principper er mulige at realisere i praksis, da vi netop udfører service ud fra det klassiske syn om viceværten som ejendommens faste vicevært, der svarer på henvendelser fra beboerne.

Vi har haft mange, lange samarbejder med kunder lige siden opstarten i 1987, så når I indgår i et samarbejde med os, får I Jeres service leveret af en erfaren virksomhed indenfor håndtering af serviceopgaver.

Vi sidder klar til at besvare Jeres henvendelse

Kontakt Effektiv Ejendomsservice i dag og få et tilbud på løsning af ejendoms- og viceværtsservice i Vanløse og omegn.

Vi sidder klar ved telefon og tastatur til at besvare Jeres henvendelser og giver Jer et godt tilbud.