Viceværtservice
Viceværtservice

Få et godt tilbud på viceværtsservice i Vallensbæk hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

I kan altid få et godt tilbud på viceværtsservice i Vallensbæk hos Effektiv Ejendomsservice. Med vores mere end 30 års erfaring inden for at levere punktlig og grundig løsning af service til vores kunders ejendomme er I sikre på at få en pålidelig samarbejdspartner, når I indgår i et samarbejde med os.

Kort fortalt består vores tilbud inden for ejendoms- og viceværtsservice i, at I får en af vores medarbejdere til at gå ude hos Jer fast. Vedkommende løser så de serviceopgaver, der opstår i det daglige i forhold til indre- og ydre vedligeholdelse.

Hvad end vi taler skaktning, håndtering af skrald, ukrudtsbekæmpelse, skiftning af sprungne pærer eller kontrol af varmecentral, kan I overlade det til os.

Vi har et bredt erfaringsgrundlag

Gennem tiden har vi serviceret alle typer ejendomme og arbejdet sammen med et væld af kunder. Uanset hvor stor eller lille Jeres ejendom er, udarbejder vi et tilbud på håndtering af viceværtsservice til Jer.

Med Effektiv Ejendomsservice som samarbejdspartner slutter I Jer til bl.a.:

  • Ejer- og andelsboligforeninger samt offentlige institutioners boligforeninger
  • Erhvervsejendomme, hoteller og konferencecentre samt butikskæder
  • Parkerings- og udenomsarealer, der hører med til servicerede ejendomme

Over mere end tre årtiers eksistens har vi haft mange lange samarbejder med tilfredse kunder. I kan læse referencer her på hjemmesiden, hvor I kan blive klogere på vores langvarige forretningspartnere og erfaringer, de har gjort med os.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Tillidsskabende viceværtsservice i Vallensbæk og omegn

Når det kommer til samarbejde ønsker vi hos Effektiv Ejendomsservice at opbygge en tillidsfuld relation til vores kunder. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at vi også tilbyder at være inde over nogle af de processer, der kører på Jeres ejendom.

Vi kan sidde med ved bygge- og kvartalsmøder, lægning af budgetter og Jeres generalforsamlinger. I kan bruge os som sparringspartner med indsigt i de forhold, som service på Jeres ejendom skal udføres inden for, og vi kan levere bedre service, når vi kender Jeres planer for ejendommen. Begge parter får stærkere fællesskab ud af det med en tillidsfuld relation til følge.

Få et uforpligtende tilbud fra Effektiv Ejendomsservice

Kontakt os hos Effektiv Ejendomsservice i dag for at få et uforpligtende tilbud på viceværtsservice i Vallensbæk-området.

Vi sidder klar ved telefonerne til at besvare Jeres henvendelser. Når vi ved mere om Jeres ejendom, kan vi give Jer et uforpligtende tilbud at arbejde videre med.