Viceværtservice
Viceværtservice

Viceværtsservice i Glostrup – få et tilbud hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Er I kørt træt i de mange serviceopgaver, der følger med viceværthatten? Dem får I lov at slippe for nu med Effektiv Ejendomsservices viceværtsservice i Glostrup og omegn. Vi servicerer både offentlige og private aktører, andels- såvel som ejerboligforeninger samt erhvervslejemål i hele Nord- og Midtsjælland samt Storkøbenhavn, og vores viceværter rykker ud i Glostrup Kommune for at varetage Jeres ejendoms behov for kompetent viceværtsservice. Let byrden ved at sende den mod os.

Vores tilgang til levering af viceværtsservice bygger på vores filosofi om at skabe tillid mellem vicevært, beboere, bestyrelse, ejere og administration. Af den grund kører vi ikke efter rotation, men sender den samme vicevært til Jer hver gang. På den facon får ejendommens brugere og beboere sat navn på ham/hende, de henvender sig til i dagligdagen. Fokus på fast personale er Jeres garant for stejl forbedringskurve, da viceværten fordyber sig i ejendommen og får stykket en arbejdsgang sammen.

Vi hjælper på flere fronter

Vores løsninger inden for viceværtsservice i og omkring Glostrup er skræddersyet til netop Jeres ejendoms behov og Jeres ønsker til, hvor meget vi er inde over driften bag facaden. Vi kan nemlig sagtens være en sparringspartner ved generalforsamlinger, bygge- og kvartalsmøder samt ved Jeres budgetlægning.

Alt det tilbyder vi uden nogen ekstra omkostninger fra Jer, da I blot skal punge ud for den almindelige forpligtelse på ejendommen. Vi er altså en proaktiv virksomhed, der kan hjælpe på flere fronter end blot kerneydelsen, det er at stille en vicevært til rådighed. Den gode service ydet af vores altmuligmænd er dog ikke noget at kimse ad. Med en vicevært fra Effektiv Ejendomsservice får I:

  • Effektiv håndtering af lavpraktiske daglige opgaver, både planlagte og uforudsete
  • Ejendomsservice, der lever op til vores høje standarder for kvalitet
  • Viceværter træder til ved mere omfattende arbejde som de større ejendomsprojekter

Tag endelig fat i os og hør mere om, hvad vi kan gøre for Jer!

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Vi klarer al servicen

Effektiv Ejendomsservices værdisæt bygger på at skabe rammerne for blomstringen af personlige, professionelle relationer, og at vi bevarer det forkromede overblik, så alle serviceopgaver, der måtte opstå i Jeres ejendom, løses fortræffeligt. Både indvendigt samt udvendigt servicerer vi ejendommen.

Har vi fanget Jeres interesse, kan I kontakte os for et uforpligtende tilbud her på vores side via den online kontaktformular. I kan også sende en mail vores retning eller ringe – sammen finder vi en løsning!